menu
ForsideKosttilskudKosttilskud til mændPunalpin® PLUS (180 tabletter/1 mdr.) Granatæble, galanga, aronia, zink, selen

Punalpin® PLUS (180 tabletter/1 mdr.) Granatæble, galanga, aronia, zink, selen

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Punalpin® PLUS med granatæble, galanga, selen, zink og aronia. Udviklet til mænd som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Selen bidrager til normal dannelse af sædceller. Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Tabletter til 30 dage.

Til optimering af sædkvalitet. Indeholder 180 tabletter - nok til 30 dage.


Punalpin® PLUS er et kosttilskud udviklet til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Produktet er baseret på granatæble, galanga og aronia og er desuden tilsat mineralerne selen og zink.

Punalpin bliver produceret af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 7 års målrettet produktudvikling og forskning, herunder klinisk afprøvning af effekten på sædkvalitet.

Punalpin® PLUS – kosttilskud til optimering af sædkvalitet

Selen og zink

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Indholdet af selen og zink gør det muligt at anprise Punalpin Plus som et fertilitetsprodukt til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet.

Granatæble og galanga

Granatæble og galanga stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af hhv. punicalaginer og acetoxychavicolacetat (ACA). Granatæbleekstrakt stammer fra en førende europæisk producent. Nerthus ApS står selv for forarbejdningen af galangarod og har patenteret en metode, som sikrer at ACA bevares i videst muligt omfang under produktion og som færdig tablet. Granatæble og galanga findes i samme doser i Punalpin® PLUS (målt ud fra indholdet af markørstoffer) som i det originale Punalpin®-produkt.

Aronia

Aronia er en busk med syrligt, mørkt violette bær, som er rige på antocyaniner. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin® PLUS stammer fra egen gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde. Dette arbejde inkluderer krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper, hvilket giver en unik sammensætning af antocyaniner.

Alt i 1 tablet

I Punalpin® PLUS er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.

Ingredienser (pr. 6 tabletter = daglig dosis)

Planteingredienser:

Granatæble (Punica granatum L.), frugtekstrakt indeholdende min. 300 mg punicalaginer.
1000 mg

Stor galanga (Alpinia galanga (L.) Willd.), jordstængel indeholdende min. 16 mg acetoxychavicolacetat (ACA). 
350 – 780 mg

Aronia (blandet Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, A. prunifolia (Marshall) Rehder, A. arbutifolia (L.) Pers., A. mitschurinii Skvortsov et Maitulina), frugtkød indeholdende min. 14 mg anthocyaniner.  
300 mg

Fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose, dicalciumphosphat.

Antiklumpningsmiddel: siliciumdioxid. 

Overfladebehandlingsmiddel: magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, vegetabilsk olie (kokos), stearinsyre, talkum.

Mineraler: % af RI*

Zink (zinkbisglycinat) 4 mg 40 %

Selen (selenberiget gær) 18 µg 33 %

* RI: Referenceindtag for voksne samt børn fra 11 år og derover.

Dosering: 3 tabletter morgen og 3 tabletter aften i forbindelse med et måltid. 

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares tørt og ikke for varmt og uden for små børns rækkevidde.

Indtagelse af Punalpin® PLUS anbefales i mindst 3 måneder for at opnå størst mulig effekt. Herved dækkes en fuld sædcellecyklus, som varer 72-74 dage. Punalpin® PLUS findes her i en 3 måneders pakning.

Se alle vores forskellige kosttilskud her.

PAKKETILBUD

Få 50% rabat på Babyplan Sædkvalitetstest sammen med PUNALPIN

Bestil her
*Tilføj PUNALPIN og Babyplan Sædkvalitetstest til kurven og rabatten fratrækkes automatisk.


Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik