Kundekommentarer

Vi modtager jævnligt uopfordrede kommentarer fra vores kunder, som har været tilfredse med vores produkter og service.  Nedenfor kan du læse lidt om hvad de synes om os:

"Tak for hjælpen og tak for jeres altid gode produkter der kommer hurtigere end man kan nå at trykke "bestil" på computeren." - Karen

"Hej. Så er mine test kommet med posten, aldrig før har jeg oplevet så hurtig en ekspedition og forsendelse, det er bare i orden, stor ros til jer og 1000 tak."

"Tak for det hurtige svar:) og ikke mindst jere hurtige levering og billig og overskuelig hjemmeside:)"

"Tusind tak for hurtig ekspedition af min ordre. Jeg har tidligere benyttet mig af jeres strimmeltests, og hver eneste én har virket."

"Hej - jeg vil bare sige tak for god service. Har anbefalet jer til andre :0)" - Ann-Lo

”Tak for en utrolig hurtig og professionel service. Blev jer anbefaldet af en ekspedient i føtex, som sagde;"køb ikke disse dyre tester, det er meget billigere hos billige-teste.dk" så det gjorde jeg og hvor er jg glad for det. Jeg skal til en hver tid anbefalde jer til andre." - Marie-Luise

"Slut med køen på apoteket, når jeg kan handle hos jer - og tak for den hurtige levering!" - Anne Katrine

"Mange tak for rigtig god, hurtig og professionel service." - Stine

"I har sparet mig for rigtig mange penge! - Jeg må nok indrømme at jeg tester for graviditet ganske ofte, så jeg er glad for at jeg kan købe dem (testene, red.) så billigt." - Mia

"Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med jeres teste - specielt de billige strimler virker fint for mig, som har svært ved at finde min ægløsning, så nu håber jeg bare snart at det lykkes igen..." Dorte - mor til Erik

Vi har også fået god feed back på vores produkter:

 • 5 stjerner

Perfekt mængde til super pris

Det passer virkelig godt med en blanding af æl-teste og graviditetsteste og for mig fik jeg brugt dem over de 2 måneder jeg testede, helt perfekt. Til den pris kan man nemlig få lov at gå amok og teste efter æl hver dag :)

Christel

 • 5 stjerner

God service

Hurtig og sikker betaling og levering. Kan klart anbefales til andre

Ann-sofie

 • 3 stjerner

Billig og god løsning!

Jeg synes at strimel graviditettesten er rigtig god og enkel. Man får hurtig svar og så er den billig. Hvis man ønsker sig en billig løsningen, er det lige sagen.

morIGEN

 • 5 stjerner

Godt produkt til billige penge

Godt og præcist produkt, som kunne teste positiv 2 dage før forventet mens.

Ellen

 • 5 stjerner

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og god service - kan klart anbefales til andre

Anne Sofie

 • 4 stjerner

strimmel graviditetstest

Viser aldrig falsk positiv...har kun gode erfaringer med dem! Har kunne teste positiv 2 til 3 dage før forventet menstruation.

Johanne

 • 5 stjerner

Nemt, hurtigt og billigt.

Nem bestilling, hurtig levering, diskret indpakning og pålidelige resultater. Billige og gode teststrimler. Meget tilfreds og kan klart anbefales til andre.

Camilla

 • 5 stjerner

Fabelagtigt

Denne test er fabel agtig :D Der er på ingen måde nogen tvivl om svaret omkring graviditet eller ej. Det er simpelthen vidunderligt!

Rebecca

 • 5 stjerner

Rask levering

Jeg er veldig fornøyd med rask behandling og levering av en order. Jeg har bestilt varer flere ganger og det er aldri noe feil med hverken bestilling eller varer (Norsk kunde)

Lisbet

 • 5 stjerner

graviditets strimmel

Graviditets strimmelen er super let at bruge, og de er billige. jeg har brugt dem når jeg har været i tvivl om jeg var grvid fordi min menstruktion kom senere end normalt. Har også kunne se jeg blev gravid men abborterede desværre ret tidligt i forløbet.

Charlotte

 • 4 stjerner

strimmel graviditetstest

Viser aldrig falsk positiv...har kun gode erfaringer med dem! Har kunne teste positiv 2 til 3 dage før forventet menstruation.

Johanne

 • 5 stjerner

er super gode

Jeg køber altid en samlet pakke. Super levering og de virker hos mig :)

Lisa

 • 5 stjerner

rigtige gode teste

Købte denne pakke, og synes den var rigtig god, det hjælp os med at finde præcis de dage jeg havde ægløsning, så vi rigtig kunne gå i gang med projekt baby.

alisha talib

 • 5 stjerner

BILLIG og bra

Når man går å venter på å bli gravid, kan det bli mye testing, da er denne suuuper! Jeg fant det ut med denne begge gangene jeg ble gravid, og den viste det tidlig(var kun 3 uker + noen dager på vei)!

Linna

 • 5 stjerner

pålidelige

Super nemme at bruge - virker fra første dag menstruationen udebliver

pernille

 • 5 stjerner

Pakke med ÆL- og graviditetstest

Synes pakken er fantastisk. Det er dejligt at få både strimler til ÆL og til at teste en evt. graviditet. Begge dele er nemme at aflæse. Pakken er oven i købet billig i forhold til at købe tilsvarende i butikkerne.

Anne

 • 5 stjerner

Super graviditetstest

Jeg har under begge mine graviditeter brugt stavteste fra billige - teste og de er super og virkede på forventet menstruations dag. De har super produkter, er altid venlige, super service og hurtig forsendelse :-).

Masja

 • 5 stjerner

viser tidlig

Testen viste gravid 2 dager før forventet mens. Klart og tydelig. (Norsk kunde)

Tone

 • 5 stjerner

Hurtigt !

Skønt med et sted , som har så hurtig levering. Det er bare i orden . Har efterhånden bestilt mange gange herinde. Fik engang i fejl varer , og fik den bedste service. Jeg kunne bare beholde den fejl varer , og dagen efter kom den rigtige . Det er god service :)

Ann

 • 5 stjerner

Bra produkt..

Jeg var svært fornøyd med disse.. De hadde klar/klare( :D :D ) Streker så man fikk et klart og godt resultat :)

Jeanette

 • 5 stjerner

Virker hvergang.

Nem at andvende & forstå..

Tina

 • 5 stjerner

rekort tid

hey jeg har tidligere brugt strimmel da jeg var i tvivl om jeg var gravid eller ej. havde været syg noget tid, men en uge før forventet menstration sagde min kæreste om jeg ikke skulle prøve at tage sådan en strimmel. Det gjorde jeg så, der gik ikke 2 sek. fra den var taget til den viste positiv. (fik en dejlig lille dreng)

helle

 • 5 stjerner

Virker!

De eneste jeg har kunnet teste positivt med.

Anne

 • 5 stjerner

Helt perfekt

Jeg har intet dårligt at sige. Service og levering var hurtigt og fejlfri. Testen viste et klart og tydeligt resultat lige efter bogen. Vil klart anbefale andre at købe teste her.

Josefine

 • 5 stjerner

Prisgunstig test

Denne testen e veldig billig, og en sikker test som man kan stole på:) Har bare gode erfaringer med denne.

Renate

 • 5 stjerner

Kjempebra graviditetstest

Graviditetstest strimmel, er en veldig bra graviditetstest. Dette spesielt om du i en periode vet at du kommer til å ta mange tester, for da sparer du både penger å miljø på å bruke disse. De er små, tar ikke stor plass i skuff eller søppelbøtte, og de virker!!!

Lotte

 • 5 stjerner

Vurdering av produkt.

Dette er en veldig bra test. Den gir både svar på om du er gravid og hvor langt en er på vei. Det er enkelt å lese av svaret da det står svart på hvitt. Kan absolutt anbefale dette produktet. (Norsk kunde)

Tone

 • 5 stjerner

Super pålidelig test

Testen er billig men samtidig er man ikke usikker på testens resultat, hvilket må siges at være det vigtigste. det er nemt at udføre testen, og resultatet fremkommer hurtigt. har aldrig oplevet falske testsvar - Super!

Heidi

 • 5 stjerner

Fint produkt!

Fint prodult. Hurtig levering. Alt i alt intet at sætte på webshoppen, som jeg har handlet i før.

Maria

 • 5 stjerner

Nem og billig!

Utrolig nem at bruge, og der fulgte og god vejledning med!

Katrine

 • 4 stjerner

Nemt og billigt

En rigtig fin og billig test, der er er nem at bruge.

Kristina

 • 5 stjerner

Billiege men gode

Har brugt disse teste mange gange og de viser det rigtige resultat hver gang - tak for det.

Tina

 • 5 stjerner

Anmeldelse af garviditets strimmel

Hurtig test der viser bedre resultat end den man køber på apoteket eller i brugsen. Strimlen viser altid de 2 streger tydeligt ved positiv test, så man ikke skal vente et par dage og teste igen;) Har brugt testen ved 2 af mine graviditeter og de kan anbefales!

Malene Wedel

 • 4 stjerner

Billig test

Denne test type er ikke kun billig, men er også nem at anvende.

Trine

 • 4 stjerner

Super til prisen

Synes at testene er gode og haft fine resultater ( dog en med en skyggestreg ) men det kan jo ske.

Marianne Helmark

 • 5 stjerner

Nøyaktig og sikker test.

Jeg har forsøkt å bruke denne testen før, og også strimmel testen. Jeg var veldig fornøyd, da de begge var nemme å bruke og viste et nøyaktig svar. Vi har forsøkt å bli gravid i 4 år nå, og det er derfor kjempe fint å handle tester hos dere, da det er mye billigere enn på apoteket. Kommer garatert til å handle hos dere igjen.

Natalie

 • 5 stjerner

Rigtig god test!

Jeg havde på forhånd afprøvet strimmel-tests uden den store succes. Valgte så at prøve staven, hvor jeg tog et fornuftigt tilbud på 5 stk. Testene kom hurtigt med posten (dagen efter bestilling). Da jeg tog testen viste det sig, at jeg var gravid :) Det bedste ved det hele var, at det ikke var nødvendigt kun at bruge morgenurinen (dog kommer test-resultatet tydeligere frem med morgenurin, men kunne klart se svaret, selvom jeg testede om eftermiddagen). Vil klart anbefale denne til alle. Langt billigere end de tests man kan købe i butikker og apoteker.

Lene

 • 5 stjerner

Simpelthen så glad for den!

Jeg var så glad for den fordi at jeg var ved at gå amok over de skyggestreger som alle kender, så bestilte mig mig en clearblue digital (der sagde gravid btw) der er meget nem at anvende og som giver dig et svar og intet gætteri, jeg vil helt klart anbefale den og jeg vælger også at bruge disse teste igen næste gang jeg bliver gravid ;) og så et + mere, der er dejligt billige her inde! så kun god anmeldelse her fra :)

Anna Herla

 • 5 stjerner

Hurtig test

Hurtig test, nem aflæsning, nem at bruge, hurtig svar som er tydelig

Liselotte

 • 5 stjerner

Æl test

Jeg købte både g tests og æl tests. Det er uhensigtsmæssigt at der i brugsvejledningen til æl testene står at man kun skak teste en gang i døgnet. Jeg testede, da jeg kunne se æl testen var tæt på positiv, og så om aftenen hvor den så var positiv. Næste morgen testede jeg igen og der var den negativ. Så jeg ville, hvis jeg havde fulgt jeres anbefaling, have misset en ægløsning. Ved nærmere undersøgelse finder jeg ud af at det er et meget meget alm fænomen at man ikke kan \"holde\" en test positiv over er døgn. Og derfor er der mange der misser deres æl!

Tine

 • 4 stjerner

Billigt og nemt

jeg synes den er nem at bruge og til en billig penge.så kan man bedre tillade sig og bruge lidt flere for og være sikker på sit svar :)

Rikke

 • 4 stjerner

Nemt og hurtigt.

Graviditetsstrimmelen er nem og hurtig at bruge. Den giver lyn hurtigt et resultat, således at man ikke skal vente unødig længe. Samtidig gør dens indpakning det nemt at have den diskret med sig på ferie eller hvor man nu skal hen.

Line

 • 5 stjerner

Super let at bruge.

Jeg har brugt den og har altid fået korrekt svar. Den er super let at bruge.

Mette.

 • 4 stjerner

Stav

Hygiejnisk og praktisk graviditetstest. Du behøver ikke at optage urinen først.

Sanne

 • 5 stjerner

stor vished

Drt jeg godt kan lide ved denne test er, at den er meget præsic og at det er digitalt. Til tider kan det være svært at tyde streger på en graviditetstest. Med denne test er du ikke i tvivl og du er gravid eller ej.

Charlotte

 • 3 stjerner

gravid??

tog en strimmel test efter første dag for udeblivelse af menstrustion, den vist svag nummer 2 streg. 4 dage efter kom der 2 streger inden testen næsten var våd. :)

michelle

 • 5 stjerner

Virkelig gode tests!

Super tests til billige penge når man bare ikke KAN lade være med at teste!! :)

KK

 • 5 stjerner

Virker!

De eneste jeg har kunnet teste positivt med.

Anne

 • 4 stjerner

Virker som de skal:)

Jeg har kun haft gode oplevelser med at bruge ægløsningstestene - jeg har i 2 mdr. fået svar på, hvornår jeg har ægløsning :) Den er let at benytte, så længe man finder en brugbar beholder til at opsamle urinprøven i... Graviditetstesten går jeg ud fra er god også, trods det at jeg ikke har fået en positiv endnu;)

Maria

 • 5 stjerner

virker perfekte

Super nemme at bruge og kan allerede vise resultat efter man kun er gået 1 dag over..

Louise Jeppesen

 • 5 stjerner

Produktanmeldelse

Jeg har købt ægløsningsteste og graviditetsteste fra billigeteste de virker lige som de skal. Lette at bruge og præcise i deres målinger. Jeg vil til enhver tid anbefale billigeteste, da jeg kun har positive oplevelser med deres produkter.

Christine

 • 3 stjerner

Vær kritisk

Clear blue sine tester kan gjerne gi en skyggestrek eller synålstrek, så du må ikke falle for fristelsen å demontere den for å se etter strek, da finner du alltid en blå linje, uansett om du er gravid eller ikke. Hvis du ser en vertikal strek tydelig gjennom vinduet i testen er den klart positiv, hos mange allerede så tidlig som 9 DPO. Trenger ikke engang være morgenurin!

Johanne

 • 5 stjerner

Levede helt op til forventningerne

Både g-test og Æl test levede helt op til forventningerne. Æl testen viste fint positivt og var nem at tyde og det samme med g-testen. Meget nemme at bruge. Jeg vil hellere tisse i en kop og bruge de billige test strimler end at sidde og prøve at ramme en test når jeg tisser.

Tina

 • 5 stjerner

Godt og billigt

Pålidelige teste med instruktioner, der er nemme at følge - absolut pengene værd

Eva

 • 5 stjerner

Gratis graviditetstest

Hej det er anden gang jeg bestiller hos jer. Jeg har været rigtig glad for at bruge testene da de har været nemme at anvende især beskrivelsen er let at forstå. Men jeg må indrømme at det der har lokket mig til at hadle hos jer har været at der medfølger en gratis graviditetstest. Første gang jeg bestilte var alt iorden men anden pakke har i ikke vedlagt denne hvilket jeg ærger mig over. Det er lidt ringe.

Nesli

 • 5 stjerner

Billige og hurtig levering

Testene er billige og det er super hurtig levering.

Pia

 • 3 stjerner

Gode teste

De er super gode og virker upåklagligt

Kamilla

 • 5 stjerner

Graviditetsstrimmel, dejlig nem...

Nem og hurtig at bruge, giver et godt resultat, og er billig, når man skal teste tit, i forbindelse med ønsket graviditet.

Anne

 • 5 stjerner

super

Super godt produkt. Derudover levering og kommer næsten dagen efter eller også 2 dage efter

Lisa

 • 5 stjerner

Godt produkt til billige penge

Godt og præcist produkt, som kunne teste positiv 2 dage før forventet mens.

Ellen

 • 4 stjerner

gode teste

de er meget nemme at anvende udover det er de meget billige

Kristina

 • 4 stjerner

Nemt og enkelt

Strimlerne er super billige og enkle at bruge, og man får en udførlig og letlæselig brugervejledning med sammen med dem. Har brugt dem mange gange, og har aldrig haft problemer med aflæsningen af resultatet. Så selvom de er billige, kan de fuldt ud måle sig med de dyre man kan købe i forretningerne. Det eneste minus ved dem, er at du selv er nødt til at have en beholder til at opsamle urin i, men til den pris, kan jeg godt selv klare at smutte i supermarkedet og købe en pakke engangskrus og have stående ved siden af. Min bedste anbefaling herfra af både strimlerne og hjemmesiden som har utrolig hurtigt leveringstid - et absolut PLUS når man står og bare gerne vil teste her og nu.

Jeanett

 • 4 stjerner

Hygiejninsk

Stavtesten er hygiejninsk og ligetil at anvende, og så er den pålidelig. Den viser med sikkerhed om du er gravid eller ej.

Lone

 • 5 stjerner

fantastisk sæt

Et utrolig godt sæt. Der er alt, hvad der skal være, og det er let af bruge.

Anne-Mette

 • 5 stjerner

Svært gode tester

Jeg har kjøpt og prøvd Graviditetstest strimmel flere ganger og er veldig fornøyd. De gir raskt svar og jeg føler at de er svært pålitelige. Hvis jeg trenger flere kommer jeg til å kjøpe disse igjen, og kan trygt anbefale andre å bruke strimmeltestene.

Unni

 • 5 stjerner

Flotte tester

Jeg er veldig fornøyd med testene. Testene er pålitelige, og lette å tyde. De var i postkassen min to dager etter bestilling. Hyggelig kundeservice, og jeg vil anbefale billige-tester på det sterkeste.

Cath

 • 4 stjerner

hvorfor betale mere...

emballagen er nem at åbne. Stabil test, som er utrolig let at bruge. Efter positivt resultat ønskede min læge ikke at teste mig... "disse teste er ligeså gode, som dem vi bruger" sagde hun.

Hanne

 • 5 stjerner

ægløsningstest stav

Efter dårlige oplevelser med billige ægløsningstest i strimmel fra baby or not, som ikke viste positiv resultat ved ægløsning, bestilte jeg ægløsningstest i stav, fra billig-test.dk, de viste tydeligt positivt resultat ved ægløsning.

Sanne

 • 5 stjerner

Billig og præcis

Jeg vælger altid denne gravidtets strimmel i de perioder hvor jeg forsøge rat blive gravid og de har altid vist et tydeligt resulatet og været nemme at bruge. jeg har aldrig oplevet de har vist et forkert resultat

Pia

 • 5 stjerner

Oversiktlig

Pinnene (og monitoren) gjør det enkelt og greit å holde oversikt over syklusen - anbefales! (Norsk kunde)

Heidi

 • 5 stjerner

Gir tidlig svar

Med begge mine graviditeter har denne slått ut positivt 4 dager før forventet mens. Billig og bra!

Sol

 • 5 stjerner

Nem og billig!

Utrolig nem at bruge, og der fulgte og god vejledning med!

Katrine

 • 5 stjerner

Rigtig god Graviditetstest

Rigtig god graviditetstest, som er til billige penge. Har prøvet mange forskellige teste fra bla. Bilka og Rema 1000, de billige test.. Men denne her test er både billigere, og meget mere præcis end den billige fra bilka.. Så kan klart anbefale den..

Helene

 • 4 stjerner

Nemt at anvende

Staven er hygiejnisk og nem at anvende. Du kan hurtigt aflæse svar og de fungere rigtig godt - desværre har svaret ikke været positivt endnu...

Kristina

 • 5 stjerner

Praktisk god

Et godt produkt som er nem at anvende, testresultatet er også tydeligt. Dertil hører en god kundeservice og hurtig levering hvilket gør det meget nemt at bestille. Og en god pris.

Mie

 • 5 stjerner

Hurtigt, nemt og helt perfekt!

Jeg har handlet flere gange på billige-teste.dk og har kun haft gode erfaringer. Det er nemt og varerne leveres hurtigt og diskret.

Line

 • 4 stjerner

Vitaminpiller som indeholder alt godt til både før og imens man er gravid.

Jeg har taget gravitamin i den tid jeg har forsøgt at blive gravid, da de indeholder næsten alt man har brug for i forbindelse med graviditet.

Pernille

 • 5 stjerner

Godt produkt til prisen

De var nemme at bruge og svaret fremgik klart og tydeligt. :-)

Maria

 • 5 stjerner

Hurtigt, nemt og helt perfekt!

Jeg har handlet flere gange på billige-teste.dk og har kun haft gode erfaringer. Det er nemt og varerne leveres hurtigt og diskret.

Line

 • 5 stjerner

Nøyaktig og sikker test.

Jeg har forsøkt å bruke denne testen før, og også strimmel testen. Jeg var veldig fornøyd, da de begge var nemme å bruke og viste et nøyaktig svar. Vi har forsøkt å bli gravid i 4 år nå, og det er derfor kjempe fint å handle tester hos dere, da det er mye billigere enn på apoteket. Kommer garatert til å handle hos dere igjen.

Natalie

 • 3 stjerner

Pris på bekostning af kvalitet?

Jeg har anvendt mange (!) tests uden at få en eneste positiv - til trods for at jeg har testet på det samme tidspunkt af dagen gennem lange perioder. Der er jo ingen garanti for, at jeg HAR haft ægløsning, men jeg har stillet mig selv spørgsmålet, om testene er gode nok?!

Kathrine

 • 5 stjerner

Bililge og pålidelige teste

Gode teste til en god pris. Har aldrig haft problemer med skyggestreger eller upræcise aflæsninger.

Karina

 • 4 stjerner

Hurtigt svar

Viser hurtigt om du er gravid eller ej. Har vist mig begge dele. Det er ligeså nemt, som at tisse på en stav. Her skal man i stedet bare tisse i en kop og putte strimlen i. Det er faktisk ret nemt.

Anne

 • 4 stjerner

Strimmeltest

De har fungeret perfekt og givet mig klar besked med det samme.

Fie

 • 5 stjerner

Graviditetstest - strimmel

Strimmeltestene er nemme at bruge, på trods af at det er nødvendigt at samle urinen op i en beholder. Jeg har aldrig oplevet en forkert resultat med disse tests. Jeg foretrækker klart strimmeltestene fremfor stavene.

Karina

 • 4 stjerner

Super nemme at aflæse

Stavtestene fra Billige teste er super gode og nemme at aflæse. De giver fine og klare streger

Katrine

 • 5 stjerner

klar anbefaling herfra

Nemt produkt, hurtig levering og rigtig god service Og kommunikation via mail.

Christine

 • 5 stjerner

Nem at bruge

Let at bruge, og meget billigere end andre simple teste :)

KD

 • 5 stjerner

Virker efter hensigten

Nem og hurtig at benytte.

Mette

 • 5 stjerner

nemme at bruge

De er meget nemme at bruge og kommer hurtigt med posten. Jeg ventede ikke i flere dage.

Mette

 • 5 stjerner

Super gode

Jeg er virkelig glad for dem. De kan nemlig viser graviditet ca 3 dage før forventet menstruation. Det har jeg selv prøvet !!!! Så de er rigtig gode og så koster de ikke så meget ! Kan kun anbefale dem.

Natalija

 • 5 stjerner

Nem test

En nem, billig og sikker måde at påvise graviditet eller ej...meget let at anvende, svar efter et par minutter

katrine

 • 5 stjerner

kjempefornøyd

Rask sending av pakken og ellers kjempefornøyd. Billig også så ingenting negativt å si (Norsk kunde)

Maritha

 • 5 stjerner

Super kvalitet og hurtigt levering

Har prøvet at blive gravid i tre år og derfor er det rart at kunne købe billige teste som samtidigt er af god kvalitet. Kan kun anbefales.

Annika

 • 4 stjerner

Hurtig levering

Hurtig levering og god test, der er nem at bruge.

jb

 • 5 stjerner

gravitamin

En pille som indeholder meget af det der er nødvendigt at indtage når man er gravid...

stine

 • 5 stjerner

Meget nem at bruge

Rigtig nem at bruge og hygiejnisk! Der fulgte en god vejledning med

Katrine

 • 4 stjerner

Godt produkt og hurtig levering

Det har været lidt svært at aflæse i starten, men da man så havde ægløsning var man ikke i tvivl. Men produktet er godt og holder hvad der bliver lovet og er godt til prisen. Vil klart købe produktet igen, hvis det er nødvendigt.

Louise

 • 5 stjerner

Clearblue kvalitet

Godt produkt som jeg stoler 100% på. Anbefales virkelig, har kjøpt flere ganger og kommer til å fortsette så lenge jeg har behov for g-tester. (Norsk kunde)

Lene

 • 4 stjerner

Nemme at andvende

Det gode med testen er suge fladen hvor urinen opsamles, den hurtig til opsuge prøven og nem at anvende. Samt det er smart at sugefladen skifter farve till lyserød. Det gør at man ikke i tvivle om der er suget nok urin op til at udføre testen.

Hege

Har du brug for hjælp?

Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe dig på telefon, e-mail eller via online chat.

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

 • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
 • Kvalitetsteste til gode priser
 • Hurtigt og diskret levering
 • Personlig kundeservice
 • Mulighed for fertilitetsrådgivning
 • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
 • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.