Kundekommentarer

Vi modtager jævnligt uopfordrede kommentarer fra vores kunder, som har været tilfredse med vores produkter og service.  Nedenfor kan du læse lidt om hvad de synes om os:

"Tak for hjælpen og tak for jeres altid gode produkter der kommer hurtigere end man kan nå at trykke "bestil" på computeren." - Karen

"Hej. Så er mine test kommet med posten, aldrig før har jeg oplevet så hurtig en ekspedition og forsendelse, det er bare i orden, stor ros til jer og 1000 tak."

"Tak for det hurtige svar:) og ikke mindst jere hurtige levering og billig og overskuelig hjemmeside:)"

"Tusind tak for hurtig ekspedition af min ordre. Jeg har tidligere benyttet mig af jeres strimmeltests, og hver eneste én har virket."

"Hej - jeg vil bare sige tak for god service. Har anbefalet jer til andre :0)" - Ann-Lo

”Tak for en utrolig hurtig og professionel service. Blev jer anbefaldet af en ekspedient i føtex, som sagde;"køb ikke disse dyre tester, det er meget billigere hos billige-teste.dk" så det gjorde jeg og hvor er jg glad for det. Jeg skal til en hver tid anbefalde jer til andre." - Marie-Luise

"Slut med køen på apoteket, når jeg kan handle hos jer - og tak for den hurtige levering!" - Anne Katrine

"Mange tak for rigtig god, hurtig og professionel service." - Stine

"I har sparet mig for rigtig mange penge! - Jeg må nok indrømme at jeg tester for graviditet ganske ofte, så jeg er glad for at jeg kan købe dem (testene, red.) så billigt." - Mia

"Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med jeres teste - specielt de billige strimler virker fint for mig, som har svært ved at finde min ægløsning, så nu håber jeg bare snart at det lykkes igen..." Dorte - mor til Erik

Vi har også fået god feed back på vores produkter:

 • 5 stjerner

Rigtig god test!

Jeg havde på forhånd afprøvet strimmel-tests uden den store succes. Valgte så at prøve staven, hvor jeg tog et fornuftigt tilbud på 5 stk. Testene kom hurtigt med posten (dagen efter bestilling). Da jeg tog testen viste det sig, at jeg var gravid :) Det bedste ved det hele var, at det ikke var nødvendigt kun at bruge morgenurinen (dog kommer test-resultatet tydeligere frem med morgenurin, men kunne klart se svaret, selvom jeg testede om eftermiddagen). Vil klart anbefale denne til alle. Langt billigere end de tests man kan købe i butikker og apoteker.

Lene

 • 5 stjerner

Hurtig

Dejlig nemt og billigt at handle hos jer og meget hurtig levring ikke sidste gang jeg handler hos jer

Christina

 • 5 stjerner

Helt igennem super!

Jeg bestilte 10 strimmel graviditetsteste, søndag 2min i lukketid og alligvel, til min store overraskelse fik jeg dem med posten mandag! Super service, billigt og gode produkter. Jeg har handlet her før, og vil helt sikkert gøre det igen!

Carina

 • 4 stjerner

Billig og pålitelig

graviditetstestene er helt greie men viser i noen tilfeller falsk strek. Veldig fin pris.

Kristine

 • 5 stjerner

Anbefaler

Denne funker kjempe bra! Resultater kom opp positivt etter bare noen sekunder. Denne fungerer virkelig!

Anonym

 • 5 stjerner

God til prisen

Jeg Har ikke oplevet nogle problemer med produktet. God overskuelig pris og den har aldrig vist forkert.

DemduVed

 • 5 stjerner

Nøyaktig og sikker test.

Jeg har forsøkt å bruke denne testen før, og også strimmel testen. Jeg var veldig fornøyd, da de begge var nemme å bruke og viste et nøyaktig svar. Vi har forsøkt å bli gravid i 4 år nå, og det er derfor kjempe fint å handle tester hos dere, da det er mye billigere enn på apoteket. Kommer garatert til å handle hos dere igjen.

Natalie

 • 3 stjerner

Pris på bekostning af kvalitet?

Jeg har anvendt mange (!) tests uden at få en eneste positiv - til trods for at jeg har testet på det samme tidspunkt af dagen gennem lange perioder. Der er jo ingen garanti for, at jeg HAR haft ægløsning, men jeg har stillet mig selv spørgsmålet, om testene er gode nok?!

Kathrine

 • 5 stjerner

rekort tid

hey jeg har tidligere brugt strimmel da jeg var i tvivl om jeg var gravid eller ej. havde været syg noget tid, men en uge før forventet menstration sagde min kæreste om jeg ikke skulle prøve at tage sådan en strimmel. Det gjorde jeg så, der gik ikke 2 sek. fra den var taget til den viste positiv. (fik en dejlig lille dreng)

helle

 • 5 stjerner

Ægløsning og graviditetstest-sæt

Vil varmt anbefale denne vare - billig, nem og præcis - bedre kan det ikke blive

Linda

 • 5 stjerner

graviditets strimmel

Graviditets strimmelen er super let at bruge, og de er billige. jeg har brugt dem når jeg har været i tvivl om jeg var grvid fordi min menstruktion kom senere end normalt. Har også kunne se jeg blev gravid men abborterede desværre ret tidligt i forløbet.

Charlotte

 • 5 stjerner

Svært gode tester

Jeg har kjøpt og prøvd Graviditetstest strimmel flere ganger og er veldig fornøyd. De gir raskt svar og jeg føler at de er svært pålitelige. Hvis jeg trenger flere kommer jeg til å kjøpe disse igjen, og kan trygt anbefale andre å bruke strimmeltestene.

Unni

 • 4 stjerner

gode teste

de er meget nemme at anvende udover det er de meget billige

Kristina

 • 5 stjerner

God service

Hurtig levering. Billige produkter der fungere. Kan ikke andet end at være tilfreds.

Anne

 • 5 stjerner

Super enkel graviditetstest

En rigtig god test med en god og let forståelig brugsvejledning. Den er nem at aflæse og fylder ingenting i affaldsspanden.

Helle

 • 5 stjerner

Gratis graviditetstest

Hej det er anden gang jeg bestiller hos jer. Jeg har været rigtig glad for at bruge testene da de har været nemme at anvende især beskrivelsen er let at forstå. Men jeg må indrømme at det der har lokket mig til at hadle hos jer har været at der medfølger en gratis graviditetstest. Første gang jeg bestilte var alt iorden men anden pakke har i ikke vedlagt denne hvilket jeg ærger mig over. Det er lidt ringe.

Nesli

 • 5 stjerner

Garantert klart svar.

Denne graviditettstesten gir deg ett sikkert svar uten å måtte synse med streker. (Norsk kunde)

Anette

 • 5 stjerner

Billigt

Der var hurtig levering. Testerne var billige og virkede uden problemer.

Sandra

 • 5 stjerner

Praktisk god

Et godt produkt som er nem at anvende, testresultatet er også tydeligt. Dertil hører en god kundeservice og hurtig levering hvilket gør det meget nemt at bestille. Og en god pris.

Mie

 • 5 stjerner

Virkelig gode tests!

Super tests til billige penge når man bare ikke KAN lade være med at teste!! :)

KK

 • 4 stjerner

Billigt og nemt

jeg synes den er nem at bruge og til en billig penge.så kan man bedre tillade sig og bruge lidt flere for og være sikker på sit svar :)

Rikke

 • 5 stjerner

klar anbefaling herfra

Nemt produkt, hurtig levering og rigtig god service Og kommunikation via mail.

Christine

 • 5 stjerner

Billige teste, samme resultat :)

Jeg synes, at de billige teste er et super alternativ til de dyre teste, som man ellers køber i supermakeder, osv. Jeg testede med begge slags teste og fik samme resultat ? de virker altså lige så godt ?

Kirsti

 • 5 stjerner

Prisgunstig test

Denne testen e veldig billig, og en sikker test som man kan stole på:) Har bare gode erfaringer med denne.

Renate

 • 5 stjerner

Den bedste pris

Har set på Folsyre mange steder og ingen steder kan konkurrere med jeres pris :-) Har indtil videre købt 4 pakker á 2 omgange.

Karina

 • 5 stjerner

hurtigt og effektivt

Super nemt at bestille, hurtig levering og billige priser. Rigtig tilfreds kunde.

Karina

 • 5 stjerner

Nem at bruge

Let at bruge, og meget billigere end andre simple teste :)

KD

 • 5 stjerner

Kjempebra graviditetstest

Graviditetstest strimmel, er en veldig bra graviditetstest. Dette spesielt om du i en periode vet at du kommer til å ta mange tester, for da sparer du både penger å miljø på å bruke disse. De er små, tar ikke stor plass i skuff eller søppelbøtte, og de virker!!!

Lotte

 • 5 stjerner

Rigtig god Graviditetstest

Rigtig god graviditetstest, som er til billige penge. Har prøvet mange forskellige teste fra bla. Bilka og Rema 1000, de billige test.. Men denne her test er både billigere, og meget mere præcis end den billige fra bilka.. Så kan klart anbefale den..

Helene

 • 5 stjerner

Gratis graviditetstest

Hej det er anden gang jeg bestiller hos jer. Jeg har været rigtig glad for at bruge testene da de har været nemme at anvende især beskrivelsen er let at forstå. Men jeg må indrømme at det der har lokket mig til at hadle hos jer har været at der medfølger en gratis graviditetstest. Første gang jeg bestilte var alt iorden men anden pakke har i ikke vedlagt denne hvilket jeg ærger mig over. Det er lidt ringe.

Nesli

 • 3 stjerner

Vær kritisk

Clear blue sine tester kan gjerne gi en skyggestrek eller synålstrek, så du må ikke falle for fristelsen å demontere den for å se etter strek, da finner du alltid en blå linje, uansett om du er gravid eller ikke. Hvis du ser en vertikal strek tydelig gjennom vinduet i testen er den klart positiv, hos mange allerede så tidlig som 9 DPO. Trenger ikke engang være morgenurin!

Johanne

 • 4 stjerner

Et godt kit

I dette kit får man både ægløsningstests og graviditetstests. Det er et super kit, som følger en ved både ægløsning og mulig graviditet. Jeg føler mig 100% tryg ved testenes svar, og samtidig er det små tests, så de er nemme og handy at tage med. Kontroller din ægløsning på ethvert tidspunkt!

Iben

 • 5 stjerner

Godt og billigt

Pålidelige teste med instruktioner, der er nemme at følge - absolut pengene værd

Eva

 • 5 stjerner

Super oplevelse

Virker super, klart dem jeg også vil bruge i fremtiden!

Michela

 • 5 stjerner

Klokkeklart resultat

Jeg har tidligere oplevet at graviditetstests, efter at have ligget mere end 10 minutter, har vist en svag streg i felt nr.2 og derfor givet sået tvivl om resultatet. Det gør disse ikke. Der er ingen tvivl om at testen er negativ...hvis det altså er det den er;-)

Lisa Nielsen

 • 3 stjerner

Billig og god løsning!

Jeg synes at strimel graviditettesten er rigtig god og enkel. Man får hurtig svar og så er den billig. Hvis man ønsker sig en billig løsningen, er det lige sagen.

morIGEN

 • 5 stjerner

Super graviditetstest

Jeg har under begge mine graviditeter brugt stavteste fra billige - teste og de er super og virkede på forventet menstruations dag. De har super produkter, er altid venlige, super service og hurtig forsendelse :-).

Masja

 • 5 stjerner

Sikker og nem at benytte

Jeg har udelukkende haft positive resultater med denne test. Det er nemt at teste og jeg har allerede kunne teste positivt flere dage før jeg skulle have haft min menstruation.

Melanie

 • 4 stjerner

Clearblue

Virker efter hensigten, og er en rigtig god hjælp til at finde den rigtige periode.

J

 • 5 stjerner

fornøyd med produktet

Jeg har aldri prøvd el testing før. Men benyttet meg av denne for å få en større oversikt over syklusen min. Og for å forstørre sjangsene til å bli gravid. Produktet gjorde prøvingen så mye enklere for å lykkes. (Norsk kunde)

Tone

 • 5 stjerner

Den eneste der viste tydeligt!

Efter et par utvivlsomme tests, fra Lidl og Matas, endte jeg med at købe en ClearBlue Digital test. Og dejligt nok - så stod der Gravid. Men endnu mere rart, så var der hurtig afsending, klart svar og god service! Jeg ville alle dage anbefale at købe testen hos jer! Hvorfor betale så meget, når man kan få et godt svar for halvdelen af pengene!

Emilie

 • 5 stjerner

Testoman

De er billige og præcise. Perfekte til en testoman som mig :-)

Babymor

 • 5 stjerner

Super kvalitet og hurtigt levering

Har prøvet at blive gravid i tre år og derfor er det rart at kunne købe billige teste som samtidigt er af god kvalitet. Kan kun anbefales.

Annika

 • 4 stjerner

hvorfor betale mere...

emballagen er nem at åbne. Stabil test, som er utrolig let at bruge. Efter positivt resultat ønskede min læge ikke at teste mig... "disse teste er ligeså gode, som dem vi bruger" sagde hun.

Hanne

 • 5 stjerner

Billige og hurtig levering

Testene er billige og det er super hurtig levering.

Pia

 • 5 stjerner

Simpelt og nemt

En simpel og nem test som giver et hurtigt resultat. Rart ikke at skulle bruge andet end denne stav for at lave testen.

Stine

 • 5 stjerner

rigtig god til prisen

testen kan hvad den skal, og så er den oven i købet til at betale, det er også rart at man kan købe mange af gangen, altså flere end 2 så man ikke skal købe hele tiden, og så opnår man jo tilmed også rabat. Altid hurtig diskret levering!

katja

 • 4 stjerner

Gode til prisen

Produktet gør det den skal. Gad ikke bruge penge på de dyre tests så derfor er de her gode.

Henriette

 • 5 stjerner

Helt igennem super!

Jeg bestilte 10 strimmel graviditetsteste, søndag 2min i lukketid og alligvel, til min store overraskelse fik jeg dem med posten mandag! Super service, billigt og gode produkter. Jeg har handlet her før, og vil helt sikkert gøre det igen!

Carina

 • 5 stjerner

Et godt produkt til billige penge.

Den er nem og bruge . Den er let aflæslig. man får et godt produkt til billige penge.

christina

 • 5 stjerner

Super let at bruge.

Jeg har brugt den og har altid fået korrekt svar. Den er super let at bruge.

Mette.

 • 4 stjerner

Ingen tvivl

Første gang med en clearblue test, og er bestemt ikke i tvivl om, at de er dem jeg skal bruge fremover. Det viser klart om der er graviditet eller ej.

Lisbeth

 • 3 stjerner

Hurtig og diskret levering

Ægløsningstesten er upræcis og svær at aflæse. Graviditetstestene har der desværre ikke været behov for.

Pernille

 • 4 stjerner

Hurtig levering

Hurtig levering og god test, der er nem at bruge.

jb

 • 3 stjerner

fin test

fin og nem test

Tine

 • 4 stjerner

God til prisen

Simpel og letanvendelig graviditetstest der levede helt op til forventningerne. Jeg købte flere af gangen for at opnå bedst mulig rabat og når graviditeten lader vente på sig er graviditetsteststrimlen et godt og billigt alternativ til de dyrere teste på markedet. Derfor mine bedste anbefalinger.

Maria

 • 5 stjerner

Anmeldelse af garviditets strimmel

Hurtig test der viser bedre resultat end den man køber på apoteket eller i brugsen. Strimlen viser altid de 2 streger tydeligt ved positiv test, så man ikke skal vente et par dage og teste igen;) Har brugt testen ved 2 af mine graviditeter og de kan anbefales!

Malene Wedel

 • 5 stjerner

Super *****

Det har været en fantastisk service Super produkt :) Ikke sidste gang jeg handler der, jeg kan anbefale at handle her :)

Dorthe

 • 5 stjerner

Fint produkt!

Fint prodult. Hurtig levering. Alt i alt intet at sætte på webshoppen, som jeg har handlet i før.

Maria

 • 5 stjerner

Graviditetstest Strimmel

Graviditetstest strimlen er nem at anvende. Brugsanvisningen er nem og til gængelig og man får svar på alle de uvisse spørgsmål man har.

Hanne

 • 3 stjerner

Gode teste

De er super gode og virker upåklagligt

Kamilla

 • 4 stjerner

Nem at bruge

Testen er nem at bruge og giver ingen falske forhåbninger.

Anne

 • 5 stjerner

Hurtig, billig og nem

Det var hurtigt at få besked og det var ikke til at tage fejl. Så gør det jo heller ikke noget at den var billig.

Anne

 • 5 stjerner

Utrolig brugervenlig

Grundig brugsanvisning og testen er nem at håndtere... Sikkert svar lynhurtigt!

Mie

 • 5 stjerner

Hurtigt, nemt og helt perfekt!

Jeg har handlet flere gange på billige-teste.dk og har kun haft gode erfaringer. Det er nemt og varerne leveres hurtigt og diskret.

Line

 • 5 stjerner

Bra!

Enkel i bruk og lett å lese av! Produkt jeg kan anbefale :)

Daniela

 • 5 stjerner

Cool produkt

Synes meget godt om dette apparat. Mange fler funktioner end den gamle monitoren. (Oversat - svensk kunde)

Belle

 • 5 stjerner

Graviditetstest strimmel

Jeg syntes at det er en rigtig god og billig test. Den virkede super hurtigt, og viste tidlige positive streger.

Karina

 • 5 stjerner

Graviditetstest - strimmel

Strimmeltestene er nemme at bruge, på trods af at det er nødvendigt at samle urinen op i en beholder. Jeg har aldrig oplevet en forkert resultat med disse tests. Jeg foretrækker klart strimmeltestene fremfor stavene.

Karina

 • 5 stjerner

Hurtig test

Hurtig test, nem aflæsning, nem at bruge, hurtig svar som er tydelig

Liselotte

 • 3 stjerner

gravid??

tog en strimmel test efter første dag for udeblivelse af menstrustion, den vist svag nummer 2 streg. 4 dage efter kom der 2 streger inden testen næsten var våd. :)

michelle

 • 5 stjerner

Billigere og minst like god

Med graviditetsteste følger en god bruksanvisning. Testen er enkel å utføre. Den er mye rimeligere enn tilsvarende tester - og minst like god.

Ingrid

 • 4 stjerner

Hurtig og sikker svar

Har brugt denne graviditets test med stor sikkerhed 2x -Den er let at anvende og hurtigt svar

Lene

 • 4 stjerner

Billig test

Denne test type er ikke kun billig, men er også nem at anvende.

Trine

 • 4 stjerner

Strimmeltest

De har fungeret perfekt og givet mig klar besked med det samme.

Fie

 • 4 stjerner

Strimmeltest

Brugsanvisningen på testen er udførlig og godt skrevet. Der er svar på næsten alle de spørgsmål man står med i hovedet. Testen er nem at bruge. Det eneste minus er at der ikke er hætte på. Til forskel for de tests med hætte på som så er lidt større. Det ville være handy hvis strimmlens lille størrelse kunne kombineres med en hætte.

Maria

 • 5 stjerner

Ingen stress

At føle af, og prøve at regne sine dage for ægløsning var svært. Men med monitoren så kunde jeg nemt følge med fra Lav, Høj og Maximal. Jeg følte at det minskede stressen. Monitoren er sjov og nem at læse at man kan lægge anden information i kalendern. (Oversat - svensk kunde)

Karin

 • 5 stjerner

Nem og billig!

Utrolig nem at bruge, og der fulgte og god vejledning med!

Katrine

 • 5 stjerner

Virker hver gang

Jeg har brugt disse i et stykke tid, og jeg er meget glad for dem, da de er billige og utroligt nemme at bruge, med hurtigt resultat. De har desværre ikke vist positiv endnu, men det er jo ikke testenes skyld :)

Heidi

 • 5 stjerner

er super gode

Jeg køber altid en samlet pakke. Super levering og de virker hos mig :)

Lisa

 • 4 stjerner

Nemme at andvende

Det gode med testen er suge fladen hvor urinen opsamles, den hurtig til opsuge prøven og nem at anvende. Samt det er smart at sugefladen skifter farve till lyserød. Det gør at man ikke i tvivle om der er suget nok urin op til at udføre testen.

Hege

 • 5 stjerner

Nemt, hurtigt og billigt.

Nem bestilling, hurtig levering, diskret indpakning og pålidelige resultater. Billige og gode teststrimler. Meget tilfreds og kan klart anbefales til andre.

Camilla

 • 5 stjerner

nem og enkelt

Der er ikke nogen tvivl, 2 streger og så er man gravid.

birgitte

 • 4 stjerner

Nem at have med at gøre!!

Jeg har det personligt bedst med at bruge staven når tvivlen kommer en til gode. Staven har altid været nem at have med at gøre, og det er ike nødvendigvis et must, at opsamle urin til testen.

Tanya

 • 5 stjerner

Fint

Produktet lever op til hvad det lover. Super. Det kunne ikke være bedre.

Morten

 • 5 stjerner

Super god

Jeg kan stærkt anbefale Fertilitetsmonitoren, synes det er rigtig godt man kan følge med i, hvornår man er mest frugtbar og går derfor ikke glip af den mest frugbare periode, når man ønsker at blive gravid.

Line

 • 5 stjerner

fantastisk sæt

Et utrolig godt sæt. Der er alt, hvad der skal være, og det er let af bruge.

Anne-Mette

 • 5 stjerner

Nem test

En nem, billig og sikker måde at påvise graviditet eller ej...meget let at anvende, svar efter et par minutter

katrine

 • 5 stjerner

Mit mirakel..

Har altid fået af vide jeg ikke kunne få børn også da jeg mistænkte jeg faktisk kunne være gravid, købte jeg bare en billig graviditetstest både pga af prisen og fordi den ville blive sendt hjem til døren, så ingen ville opdage min mistanke.. Og denne graviditetstest blev mit mirakel..

Camilla

 • 4 stjerner

Graviditetstest

Gør hvad den skal, og er simpel at anvende og aflæse.

J

 • 5 stjerner

enkel billigtest

Rask og nesten 100% sikker. Pålitelig

terese

 • 5 stjerner

Perfekt til testomanen

Udemærkede strimmelteste, som er perfekte til "testomaner" ;-) Har aldrig oplevet fejlvisninger med disse (og har immervæk efterhånden brugt mange:::)

Stine

 • 5 stjerner

Super god

Den er nem, præcis og altid til at regne med......

Jensen

 • 4 stjerner

strimmel graviditetstest

Viser aldrig falsk positiv...har kun gode erfaringer med dem! Har kunne teste positiv 2 til 3 dage før forventet menstruation.

Johanne

 • 4 stjerner

Graviditetstest strimmel

Udemærket til prisen. Men lidt mere besværlig end dem man kan tisse direkte på.

Ann

 • 4 stjerner

Nem og billig

Gravititetstesten er meget nem at bruge og prisen er til at betale, hvilke er rart da jeg i første omgang ikke fik det resultat jeg ønskede (at være gravid)

Rikke

 • 4 stjerner

strimmel graviditetstest

Viser aldrig falsk positiv...har kun gode erfaringer med dem! Har kunne teste positiv 2 til 3 dage før forventet menstruation.

Johanne

 • 4 stjerner

Super nemme at aflæse

Stavtestene fra Billige teste er super gode og nemme at aflæse. De giver fine og klare streger

Katrine

 • 4 stjerner

God vejledning

Billig, der følger god vejledning med til testene. God indpakning.

Maj

 • 5 stjerner

Pålitlig

Sikker og kan brukes tidlig

Kathi

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

 • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
 • Kvalitetsteste til gode priser
 • Hurtigt og diskret levering
 • Personlig kundeservice
 • Mulighed for fertilitetsrådgivning
 • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
 • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.