menu

Om Pre-Seed

Konserveringsmiddel, f.eks. metylparaben og propylparaben (i Pre-Seed®) gør så at bakterier ikke begynder at vokse i produktet. Desværre kan andre konserveringsmidler årsage skader på sædcellene (vitamin C som syre, EDTA m.v). Vi har valgt at bruge metylparaben og propylparaben i vores produkter for at modvirke isotonisk vaginal tørhed (f.eks. Pre-Seed) fordi de har været brugt under meget lang tid, og har en dokumenteret sikkerhed. Andre parabener (som f.eks. butylparaben) har vist sig at ved høje doser være svagt østrogenhaltig, selv om dette senere har blevet modbevist i visse studier.

Studier på Pre-Seeds effekt på sædceller og embryor er blevet udført af flere tredje parts universiteter. Ingen effekt kunde påvises på human sædcelle aktivitet, befrugtning af in-vitro embryoer (dyrestudie) eller efterfølgende embryoudtvikling, selv om det fandtes en konsentration på 50 % Pre-Seed i prøveskålen ved tidspunktet for befrugtningen. Faktisk så bevarte Pre-Seed DNA kvaliteten hos sædcellene i laboratoriet sammenlignet med andre glidemiddel som skadet sædcellenes DNA.

I tillæg kan bakteriers affallsstoffer, såkalte endotoxiner, skade ikke bare sædcellene og kvindens æggeledere, men også årsage komplikationer under graviditeten. Vi er stolte over det lave tilladte niveauet afendotoxiner i Pre-Seed (<2 EU/ml). Andre glidemidler, særlig ?naturlige produkter?, kan have meget højere niveauer af endotoxiner; nogen gange så højt som 700 EU/ml! Det er derfor vi bruger konserveringsmiddel.

Metylparaben og propylparaben er lavt aktive parabener uden nogen som helst påvirkning på sædcelle produktionen (som er én af de mest følsomme indikatorene). En nylig udført studie på giftige emner viste at det tilsyneladende ikke er muligt at indtage nok med parabener ved produktbrug for at overstige den østrogeneffekt som opnås fra dieten. Vigtigt er, at dette ikke indberegner inntagelse af kød(med hormoninjektioner) og undgående af højaktive parabener som butyl.

I en studie hvor parabener blev odlet sammen med sædceller direkte i en prøveskål (ingen kropslig metabolism eller udtyndelse) havde metylparaben ingen ugunstig effekt på sædcellene før der blev opnåed høje niveauer. Det aktive niveau for propylparaben i denne studie var 3 mg/ml. Vores produkter har en konsentration som er langt under et skadelig niveau, selv ved direkte kontakt i odling, som i dette ekstreme tilfælde.

Webshop godkendt af lægemiddelstyrelsen

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik