Termometer

Køb et termometer og følg med i din temperatur – det kan fortælle dig, hvornår du får ægløsning. Temperaturen påvirkes nemlig omkring tidspunktet for din ægløsning, og dermed kan et termometer være med til at fortælle dig, hvornår du nemmest bliver gravid.

Køb et Babyplan® termometer som et supplement til ægløsningsteste, hvis du vil have styr på din ægløsning og fertilitet. Du finder et billigt termometer fra Babyplan® og mange andre produkter til fertilitet og graviditet her hos billige-teste.dk. Vi sender ordrer 6 dage om ugen, så hvis du bestiller i dag, kan du have dit termometer i postkassen allerede i morgen.

Spar penge på januar måneds tilbud

Få styr på din ægløsning med måling af temperatur

Basal temperatur metoden, som det kaldes, når du forsøger at finde tidspunktet for din ægløsning vha. temperatur, har før i tiden været meget anvendt.

I dag vælger de fleste dog at anvende ægløsningstest. Du kan købe vores ægløsningstest her .

Vi foreslår, at du bruger basal temperatur metoden som et supplement til ægløsningstest, hvis du har svært ved at bruge ægløsningstest. Din temperatur kan give dig en bedre indikation på, hvornår din ægløsning falder. Har du svært ved at finde din ægløsning, kan vi også anbefale Ovusense ? en fertilitetsmonitor med udgangspunkt i temperaturmåling.

Køb et billigt termometer online

Når du køber dit termometer online hos billige-teste.dk, får du et præcist termometer med 2 decimaler. Det gør det nemt for dig at foretage præcise målinger af din basaltemperatur, så du kan få styr på din ægløsning. Når du køber Babyplan® termometer her i webshoppen, får du fri fragt ved køb over 60 kroner og lynhurtig levering til døren.


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.