menu
ForsideFertilitetsmonitorClearblue Advanced Fertilitetsmonitor

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Øger dine chancer for at blive gravid med 86%*. Denne monitor kan både bruges til at teste for ægløsning og for graviditet. Clearblue fertilitetsmonitor er meget nem at anvende og giver et klart og tydeligt resultat i forhold til almindelige graviditetstests og ægløsningstests.

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor koster mere end almindelige ægløsningstest.  Det tager dog typisk 3-6 måneder for de fleste par at blive gravide, og dermed vil indkøbsprisen være omtrent den samme som ved anvendelse af Clearblue Digital Ægløsningstest med dobbelt hormonindikator.

Monitoren bruger 2 stk. alkaliske AA (LR6) batterier af god kvalitet (f.eks. Duracell). Producenten oplyser at batterierne skal skiftes ud mod nye, hurtigst mulig efter at symbolet for lavt batteri vises. Afhængigt af brugen vil udskifte blive nødvændig efter ca 1-3 cyklusser.

Bevist at øge dine chancer for at blive gravid med 86% *


Se hvordan du bruger Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor, 20 tests til at hjælpe dig finde dine mest frugtbare dage, og 4 graviditetstests som også kan bruges med monitoren.

Teststicks til Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor medfølger ikke – de sælges separat.

Dine fordele ved brug af Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor er:

  • øger chancerne for graviditet med 86%*
  • registrerer både LH og østrogen i din urin
  • nem, enkel og sikker at bruge
  • viser både høj og maximal fertilitet
  • kan bruges af kvinder med cyklusser mellem 21 og 42 dage
  • giver dig personlig information om din individuelle fertilitetscyklus
  • daglig personlig fertilitetsstatus
  • mulighed for at teste for graviditet med monitoren

De fleste kvinder har 1-5 dage med høj fertilitet og 2 dage hvor de er maximalt frugtbare. Monitoren bruger 2 stk. AA batterier som medfølger.

Metoden er helt naturlig og nem at bruge. Når monitoren viser at du skal udføre en test, så gør du det ved at holde en teststick i den opsamlede urinprøve. Derefter indsættes teststicken i monitoren, som registrerer og viser din fertilitetsstatus. Der medfølger en udførlig dansk brugsvejledning.

Monitoren gemmer information på nuværende, plus de 6 seneste cyklusser.

  • Kalender – viser testdage, status på fertilitet, resultat fra graviditetstest, samleje, menstruationsinformation
  • Cyklus summering – vises i graf-format: status på fertilitet, samleje på høj/maximal-dage, cykluslængde og dage med maximal fertilitet.

Avanceret monitor for hjemmebrug

I modsætning til ægløsningstest registrerer Clearblue Advanced fertilitetsmonitor både LH og østrogen i din morgenurin. Dette medfører at monitoren kan identificere flere af dine frugtbare dage korrekt. Kan bruges af kvinder som har en cykluslængde på mellem 21 og 42 dage.

Det er ikke unormalt at det tager tid for at blive gravid. Ca. 1 af 10 par oplever at de har store problemer med at blive gravide. Årsagene kan være mange, men nogen gange kan det være at kvindens frugtbare dage ikke udnyttes optimalt. Med Clearblue fertilitetsmonitor findes der et avanceret hjælpemidddel for at finde disse dagene bedst muligt, og dermed øge sine muligheder for at blive gravid.

Clearblue fertilitetsmonitor viser i displayet den dag du er kommet til i din cyklus, og din fertilitetsstatus i de næste 24 timer. Som længst kan information fra 6 cyklusser spares, noget som kan hjælpe dig at forstå hvordan din krop fungerer. Resultatet vises digital, og du er fri for at fortolke noget.

Teststicks medfølger IKKE. I hver pakke med teststicks (købes separat) er der 20 tests for at finde dine mest frugtbare dage (i regelmæssige cyklusser vil der typiskt bruges 10 tests/cyklus, mens i uregelmæssige cyklusser kan kræves 20 tests/cyklus) , samt 4 graviditetstests.

Se alle produkter i kategorien fertilitetsmonitorer her.

* Video: I undersøgelsen brugte 302 kvinder Clearblue fertilitetsmonitor, mens 347 ikke brugte noget hjælpemiddel for at opnå graviditet. I løbet af 2 cyklusser blev 89% flere gravide i den gruppe som brugte fertilitetsmonitoren, sammenlignet med den gruppe kvinder som ikke brugte noget hjælpemiddel. Kilde: Fertility and Sterility, Vol. 87. Februar 2007, The official Journal of the American Society for Reproductive Medicine.

Prod.nr. 6888


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik