menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

ForsideFertilitetsrådgivning

Fertilitetsrådgivning

Billige-teste.dk har et samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility, der giver dig mulighed for at få online fertilitetsrådgivning, når du skal i gang med projekt baby. Du kan bestille en rådgivningssamtale, hvor du via Skype eller pr. telefon har mulighed for at snakke med en fertilitetsekspert, der kan give dig gode råd og vejledning i forbindelse med graviditet.

Planlæg din graviditet – tal med en specialist

TFP Stork Fertility - Fertilitetsklinik
Vores pris 379,00 kr.
Vi samarbejder med TFP Stork Fertility og tilbyder en samtale, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om fertilitet.
Udsolgt

Fertilitetsrådgivning - Gratis rådgivningssamtale

TFP Stork Fertility - Fertilitetsklinik
Vores pris 0,00 kr.
Få gode råd fra en fertilitetsekspert – jordmorder eller sygeplejerske – til hvad du/I kan gøre.
Udsolgt

Fertilitetsrådgivning – få råd og vejledning fra TFP Stork Fertility

Når du ønsker at blive gravid, kan det være en fordel at planlægge din graviditet i samarbejde med en fertilitetsekspert, som kan give dig gode råd og vejledning hele vejen gennem din graviditet. Billige-teste.dk tilbyder dig, i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility, fertilitetssamtaler med en fertilitetsekspert via Skype eller på telefon. En enkelt fertilitetssamtale tager 25 minutter og giver dig muligheden for at tale med en fertilitetsspecialist, hvor du kan stille alle de spørgsmål du måtte have på hjertet i forbindelse med graviditet og fertilitet. Du kan læse mere om, hvordan fertilitetsrådgivning foregår her.

Er du gravid, eller prøver du på at blive det?

Hvis du allerede er gravid, men brænder inde med en masse ubesvarede spørgsmål i forbindelse med din graviditet, har du ligeledes mulighed for at booke en rådgivningssamtale med en ekspert hos TFP Stork Fertility. Al personale hos TFP Stork Fertility er uddannede eksperter inden for fertilitetsområdet, og der sidder både sygeplejersker og jordemødre klar til at besvare de spørgsmål du måtte have. Har du og din partner forsøgt at blive gravide i mindst tre måneder, men endnu uden held? Billige-teste.dk og TFP Stork Fertility giver dig muligheden for at rådføre dig med en fertilitetsekspert, der giver dig og din partner råd og vejledning til, hvad I selv kan gøre for at øge chancerne for graviditet.

Husk at du også kan hjælpe dig selv ved at bestille en af vores “bliv gravid” pakker, som både indeholder ægløsningstests og graviditetstests.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik