menu

Guide til fertilitetsbehandling

Her kan du finde en omfattende guide til dig, der overvejer at starte fertilitetsbehandling. Vi vil se på hvad dine muligheder er for fertilitetsbehandling, hvis dit BMI ligger over det normale. På forskellige typer af fertilitetsbehandling, herunder insemination, IVF og ICSI, og hvem de er mest velegnede til. Hvad koster det at gå i fertilitetsbehandling? Og alt hvad du skal tage højde for. Vores mål er at give dig al den information, du har brug for, for at træffe en informeret beslutning om din fertilitetsbehandling. Uanset om du er i starten af din fertilitetsrejse eller allerede har erfaring med behandling, vil disse artikler være en nyttig kilde til information og vejledning.

Hvad er prisen på et barn? Eller med andre ord: Hvad koster det at gå i fertilitetsbehandling på en privat klinik? Hos Babyplan giver vi et indblik i, hvad du bør vide, så du har en klar idé om, om der skal spare op, lånes penge eller lignende.

Læs mere

Hvor mange får fertilitetsbehandling? Hvad er chancen for at blive gravid med fertilitetsbehandling? Og hvad kan du selv gøre for at øge din chance for at blive gravid.

Læs mere

Vejen til ønskebarnet kan være længere end forventet. Står du eller I og overvejer fertilitetsbehandling, så har Babyplan lavet en miniguide med 7 gode råd til, hvordan du kan være godt forberedt på fertilitetsbehandling, inden du går i gang. Vi kigger her nærmere på de kriterier, regler, ventetider og undersøgelser, som du skal være forberedt p

Læs mere

Har I forsøgt at blive gravid med ønskebarnet gennem længere tid, og er det ikke lykkedes? Eller overvejer du/I at gå i fertilitetsbehandling? Vi har samlet 8 fakta om insemination, som giver dig et overblik over begreberne og alt det, som kan være rart at vide.

Læs mere