menu

Lyt til podcast om graviditet

Podcast der gennem berigende samtaler sætter ord på de mange følelser, tanker og overvejelser, som rigtig mange kvinder har, men ofte går med helt alene, når de planlægger graviditet. Podcasten deler samtidig ud af gode erfaringer og nyttig viden.

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet er nu klar. I denne sæson taler Ditte Marie med kvinder som selv har mistet eller har haft svært ved at blive gravide. Der tales om sorgen og de følelser man går igennem nu det hele ser ud til at lykkedes.

Læs mere

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson handler det bl.a. om ufrivillige aborter, æg- og sæddonation.

Læs mere

Sæson 2
En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson...

Læs mere

Babyplan sponsorerer samtalepodcasten Venterummet, der sætter fokus på den tid, alle kvinder gennemlever – fra de tager beslutningen om projekt baby og til …? En tid mange gennemgår alene, og som kan være både kort, lang, nem, svær, fyldt med glæde eller frustration og smerte.

Læs mere