menu
Artikler om fertilitet | Lyt til podcast om graviditet

Venterummet podcast sæson 3

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson handler det bl.a. om ufrivillige aborter, æg- og sæddonation.


Afsnit 8: Mette (46 min.)

Mette er ægdonor. Hør den smukke historie om, hvilke overvejelser, der ligger bag beslutningen om at give sine æg til en, der mangler.


Afsnit 7: Lone og Thomas (46 min.)

I dette afsnit taler vi med to skønne kunder fra Dittes frisørsalon. De er ikke lykkedes med at få deres egne børn, og da adoption nærmede sig, valgte de det fra. Kan man leve et lykkeligt liv uden de børn, man drømte om?


Afsnit 6: Vinnie Overgaard Aistrup (54 min.)

I dette afsnit taler vi med Vinnie, som ikke ønsker sig børn. Hvorfor vil hun ikke have børn, og hvordan bliver hun mødt i det. Vinnie får alle de “trælse” spørgsmål af os for at vi kan guide andre til, hvordan man hensynsfuldt tilgår emnet. Vinnie søgte på Tinder efter en mand som ønskede børn, lyt med og hør, hvorfor.

Afsnit 5: Donorchild Emma Grønbæk (54 min.)

I dette afsnit møder vi Emma Grønbæk. Emma fortæller om hvordan hendes liv som donorbarn har været, hvad der har været godt og skidt, og om hvordan hendes forældre altid har været åbne og ærlige omkring netop hendes måde at komme til verden på.


Afsnit 4: Frej Prahl (1 t. 16 min.)

I dette afsnit taler vi med psykolog og parterapeut Frej Prahl om, hvordan vi holder gnisten i forholdet og bliver bedre til at kommunikere… Vi får en super spændende og sjov snak, hvor vi kringler os igennem følelsen af at være både mand og kvinde.


Afsnit 3: Susie Cowan (1 t. 5 min.)

Solomor med dobbeltdonation Susie Cowan. I dette afsnit snakker vi med Susie, der har en knap 2 mdr gammel ønskebaby, Susie har nemlig fået en kæmpe gave fra både æg- og sæd donor. Vi snakker om vejen til hendes skønne søn og det system, man møder.

Afsnit 2: Joan Ørting (1 t. 24 min.)

Joan Ørting, sexolog og parterapeaut. I dette afsnit taler vi om sex. Hvilket erotisk sprog har vi, og hvordan taler vi sammen om så vigtigt et emne – især når vi ønsker at lave en baby.

 

Afsnit 1: Ole Bjarne og Caroline (1 t. 41 min.)

Ole Bjarne Christiansen, professor og overlæge, og Caroline Nørgaard Pedersen, læge og phd-studerende. Fra Aalborg Universitetshospital, Vestdansk center for gentage, ufrivillige aborter. I dette afsnit møder vi Ole Bjarne og Caroline, der forsker i aborter og forskellige behandlingsmetoder. De søger netop kvinder i fertilitetsbehandling, som har mistet mindst 2 gange. Dette er et utroligt spændende afsnit, hvor vi lærer en masse om, hvad der sker på forskningen indenfor aborter, og Dittes drøm om et kommende barn ser fornuftig ud, trods det at hun har fået en ny kæreste.


Lyt til tidligere afsnit!

Har du endnu ikke hørt sæson 1 og 2 – så kan du sagtens nå at følge med.

» Find alle afsnit i sæson 1 her

» Find alle afsnit i sæson 2 her

Relaterede artikler

Sæson 2 En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson søger de bl.a. svar på, hvordan manden oplever rejsen. Afsnit 1: Mandens perspektiv? (1 t. 51 min.) Venterummet møder skuespiller, tv-vært og forfatter Pelle Hvenegaard. Pelle Hvenegaard er bl.a. forfatter til […]

Læs mere

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet er nu klar. I denne sæson taler Ditte Marie med kvinder som selv har mistet eller har haft svært ved at blive gravide. Der tales om sorgen og de følelser man går igennem nu det hele ser ud til at lykkedes.

Læs mere

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson handler det bl.a. om ufrivillige aborter, æg- og sæddonation.

Læs mere

Babyplan sponsorerer samtalepodcasten Venterummet, der sætter fokus på den tid, alle kvinder gennemlever – fra de tager beslutningen om projekt baby og til …? En tid mange gennemgår alene, og som kan være både kort, lang, nem, svær, fyldt med glæde eller frustration og smerte.

Læs mere

Tilbage til alle artikler