Artikler om fertilitet

Her kan du finde artikler om gode råd til at opnå graviditet, beskrivelser af fertilitetsprodukter og nyheder om fertilitet.

Seneste artikler

Min menstruation er udeblevet - er jeg gravid?

En fraværende menstruation kan være et tegn på, at du er gravid. For at bekræfte, om du er gravid eller ej, skal du tage en graviditetstest. Vores brede udvalg af produkter af høj kvalitet omfatter det velkendte Clearblue-mærke af graviditetstest, der giver dig hurtige svar.Hvad skyldes en udebleven...
Læs mere

Øg chancerne for at blive gravid med Eveline smart fertilitetssystem

Går du og drømmer om at blive gravid, men er det ikke lige sket endnu? Så er der heldigvis hjælp at hente! Den nye Eveline Ovulation test fortæller dig nemlig med stor præcision, hvornår det er lettest for dig at gøre drømmen om familieforøgelse til virkelighed.
Læs mere

Kan jeg have menstruation under graviditet?

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.
Læs mere

Spis dig gravid - 7 kostråd til bedre fertilitet

At blive gravid må være den største motivationsfaktor til at ændre dårlige kostvaner. Vi giver dig her 7 sunde kostråd, der kan forbedre din fertilitet og øge din chance for at opnå graviditet.
Læs mere

Hvad er folinsyre?

Hvorfor er folinsyre gavnligt ifm. graviditet? Hvad er dit daglige behov for folinsyre? Og hvilken mad indeholder folinsyre? Få svar på dette og meget mere i denne artikel om folinsyre.
Læs mere

Black Friday er blevet BLACK WEEK hos Billige-Teste.dk

En hel uge med fantastiske tilbud!Priserne bliver nedsat fra mandag d. 19 novemberBlack Friday er lige om hjørnet, så du kan godt glæde dig til en masse gode tilbud, hvis du står og har brug for graviditetstest, ægløsningstest, folsyre eller andre produkter til “projekt baby.”Hos Billige-Teste.dk fe...
Læs mere

Mandens fertilitet – hvornår er man infertil?

Få gode råd og vejledning til, hvordan du selv kan forbedre din fertilitet. Der findes en lang række kosttips og generelle råd, der kan booste mandens fertilitet. Find dem her
Læs mere

Jeg er gravid, hvad nu?

Du står med en positiv graviditetstest i hånden, og nu går det op for dig, at du ikke aner hvad der skal ske. Vi svarer på de spørgsmål, der ofte melder sig hos nygravide – så du kan komme godt fra start.
Læs mere

Drastisk nedgang af antallet sædceller hos mænd

I løbet af de sidste 40 år er antallet af sædceller hos mænd i den vestlige verden faldet kraftigt - med over 50%! Dette viser et nyt studie offentliggjort i Human Reproductive Update 2017.
Læs mere

Skyggestreg, falsk/forkert resultat – hvad skyldes det egentlig

Spøgelsesstreg på graviditetstesten - hvad skyldes det egentlig? I denne artikel kan du læse om hvad den mest sandsynlige årsag er til spøgelsesstregen og et falsk/forkert resultat.
Læs mere

Kanonkuren - vitaminer og kosttilskud mod barnløshed

Kanonkuren er en kombination af vitaminer og kosttilskud, som skulle virke gavnligt på både mænds og kvinders fertilitet. Læs mere om kanonkuren og fertilitet her.
Læs mere

Endometriose og fertilitet

Mange tusinde danske kvinder lider af endometriose med symptomer som nedsat fertilitet og underlivssmerter. Læs mere om sygdommen endometriose her.
Læs mere

PCO og graviditet

Bliv klogere på PCO/PCOS og hvordan det påvirker din fertilitet og mulighed for at blive gravid. Årsager, symptomer og mulige behandlinger - læs mere om PCO og PCOS her.
Læs mere

At modtage graviditet- og ægløsningstest om vinteren

Mange af vores kunder stiller spørgsmålet; Tåler tests for at være udendørs i f.eks. postkassen, når det er minus grader udenfor? Få svar her
Læs mere

Kan stress påvirke dine chancer for at blive gravid?

Hvis du har forsøgt at blive gravid i et stykke tid, uden at der er sket noget, kan det være svært at være helt afslappet. Vi samlet 5 øvelser til mindfullness, der kan få enhver til at slappe af. Tanken er blandt andet at, når vi er nærværende omkring vores tanker og adfærd, bliver vi mere rolige, mindre stressede.
Læs mere

5 ting I kan overveje, hvis I prøver at blive gravide

I vil gerne have et barn, men hvad skal du egentlig tænke på? Vi samlet 5 råd til dig, der gerne vil være gravid – PLUS forklaringen på hvorfor!
Læs mere

3 helt almindelige spørgsmål om graviditet

Der opstår mange spørgsmål, når du prøver at blive gravid. Vi giver dig svar på 3 meget almindelige spørgsmål om graviditet lige her
Læs mere

Hvad sker der i kvindens krop omkring ægløsning?

Her kan du læse hvad der sker i kvindens krop omkring ægløsning og hvilke tegn, der kan være på ægløsning.
Læs mere

Kan du mærke, når du har ægløsning?

Hvis du prøver på at blive gravid er en fordel at kende tidspunktet for din ægløsning. Få her 3 metoder der kan hjælpe med at påvise, hvornår du har ægløsning.
Læs mere

3 fakta du bør kende, når du forsøger at blive gravid

Ud over alder og dårlig sædkvalitet er der tre andre helt almindelige grunde til, at det kan være svært at blive gravid – læs hvilke i min artikel lige her
Læs mere

Guide til sædkvalitetstest

Få overblik over 3 selvtest til at måle sædkvalitet, og gør valget af den rigtige test nemmere
Læs mere

Spørg en ekspert i fertilitet

Det kan være svært at få svar på sine spørgsmål når man forsøger at blive gravid. men ikke længere. Send dit spørgsmål til en fertilitets ekspert gennem os. Læs i artiklen hvordan du gør.
Læs mere

Hvilke symptomer kan man få når man er gravid?

Gravide er ikke ens, men gravide oplever ofte nogle af de samme symptomer i graviditeten. Vi fortæller dig blandt andet hvornår de første symptomer kan dukke op
Læs mere

Graviditetstegn - Kend de første tegn på graviditet og tag en test

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.
Læs mere

Babyplan GraviGum - Tyg dig til pålideligt svar om graviditet

Revolutionerende, nem graviditetstest fra Billige-teste: BabyPlan GraviGum – tyggegummiet, der bliver rødt, hvis du er gravid. Læs alt om GravidGum her
Læs mere

Derfor skal du spise folinsyre før og under din graviditet

Er dine folinsyre depoter fyldt op?Spiser du en varieret kost får du sikkert allerede det anbefalede tilskud af det nødvendige B-vitamin folsyre som du behøver. Eller gør du?Det viser sig at mange kvinder ikke får den anbefalede mængde af folsyre gennem deres kost, selv om de spiser sundt og variere...
Læs mere

Hvor lang tid går der, før jeg bliver gravid?

Hvor lang tid det tager dig at blive gravid afhænger af mange faktorer, og derfor kan spørgsmålet være svær at besvare. I artiklen kan du læse hvordan din krop fungerer og se statistikker over hvor lang tid det gennemsnitligt tager for en kvinde at blive gravid.
Læs mere

Bliv gravid hurtigere - tænk over din livsstil

Mange ting i din hverdag og din livsstil kan påvirke muligheden for at du kan blive gravid. I denne artikel kan du læse hvilke ting du skal være opmærksom på.
Læs mere

Tørre slimhinder og glidecreme - en god kombination

Mange kvinder døjer med tørre slimhinder og lider i stilhed, men der er hjælp at hente. Læs denne artikel og bliv klogere på hvordan du kan få det bedre.
Læs mere

Hvordan kan man forbedre sædkvaliteten, hvis sæden er dårlig?

Danske mænd har dårligere sædkvalitet end mænd i andre lande.Vi giver svar på hvad man som mand selv kan gøre for at påvirke for at sædkvaliteten positivt.
Læs mere

Dårlig sædkvalitet hos danske mænd

Dårlig sædkvalitet kan være afgørende for om I bliver gravide eller ej - Læs her hvordan I kan blive testet og hvad I kan gøre hvis sædkvaliteten er lav!
Læs mere

Guide: Hvilken graviditetstest skal du vælge?

Skal det være en strimmel, stav eller måske en digital graviditetstest, der skriver i displyet med tekst om du er gravid?
Læs mere

Hvornår kan man blive gravid?

Hvornår kan man blive gravid? Læs med her og bliv klogere på, hvornår du nemmest kan blive gravid og hvad du selv kan gøre for at blive gravid.
Læs mere

Hvornår kan man tage en graviditetstest?

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.
Læs mere

Clearblue ægløsningstest - dobbelt hormonindikator

Efter de digitale ægløsningstest blev udviklet og kom på markedet har Clearblue videreudviklet produktet yderligere.
Læs mere

Digital ægløsningstest

En digital ægløsningstest er en af de nyeste typer på markedet, som gør det endnu mere enkelt, hygiejnisk og sikkert for kvinder at teste derhjemme og finde ud af hvornår ægløsningstidspunktet ligger.
Læs mere

Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator

I mange år har kvinder verden over kunnet tage en graviditetstest derhjemme i fred og ro og dermed få svar på det store spørgsmål om de var gravide eller ej.
Læs mere

Clearblue Digital graviditetstest

En digital graviditetstest er det nyeste produkt på markedet indenfor graviditetstests - de er udformet med et display hvor slutresultatet - gravid eller ikke gravid - udførligt kommer til at stå i et display som en tekst.
Læs mere

Dårlig sædkvalitet svært at tale om

1 ud af 5 danske mænd har nedsat eller dårlig sædkvalitet inde på livet, men mange mænd har svært ved at snakke om deres problemer med at gøre kvinden gravid.
Læs mere

Mænd, alkohol og deres sædkvalitet

På Dr.dk kan man 16/10 læse om en undersøgelse gennemført på 1.221 mænd i alderen 18 til 28 mht. deres drikkevaner i forhold til deres sædkvalitet. Resultatet viste, at alkohol alvorligt kan skade sædkvaliteten.
Læs mere

Barnløshed - den nye folkesygdom

Læs om Danmarks nye folkesygdom ufrivillig barnløshed - om årsagerne samt hvilket behandlingsmuligheder der findes hvis I lider af barnløshed.
Læs mere

Ovusense NYT ægløsningsprodukt til brug om natten

Nu kan vi tilbyde dig et helt nyt produkt for at registrere din ægløsning (også for dig med PCOS); nemlig Ovusense.
Læs mere

Nyt om folinsyre - studie viser at folinsyre minimerer risikoen for autism

I følge TT 2013-02-18 så tyder et ny norsk studie på at folinsyre ikke kun minimerer risikoen for at barnet fødes med neuralrørsdefekter som f.eks. rygmargbrok, men også at folinsyre dramatisk minimerer risikoen for autisme.
Læs mere

Krise for danske mænds forplantningsevne?

Dr.dk skriver 1. januar 2013 om den dårlige sædkvalitet hos mange danske mænd. En række nye forskningsresultater peger på at den mandlige fertilitet er i krise.
Læs mere

Ægløsningsleksikon

BBT (Basal Body Temperature)Din kropstemperatur øges med nogle hundrededele efter ægløsningen. Ved hjælp af nøjagtig kortlægning af dine cykluser ved dagligt at måle din temperatur, kan du efterhånden se hvornår du er mest frugtbar (2-3 dage før temperaturstigningen).CervixDen afsmallende lavere del...
Læs mere

Sitemap - Artikeloversigt for Billige-teste.dk

Ægløsning Beregning Graviditetstest Graviditet Tegn på graviditet Tegn Resultater Tests Monitor Snart gravid Måske gravid Blive gravid Gravid termin Glidecreme Fertilitet Folinsyre Hjerterytme Være gravid Graviditet uge for uge Symptomer på graviditet Graviditets test Graviditetstegn Beregner Gravid...
Læs mere

Vitaminer og mineraler er især vigtige når du ønsker at blive gravid

Vitaminer og mineraler er ofte noget vi tager for givet at vi får gennem de madvarer vi spiser dagligt, men sandheden er at mange - både danske mænd og kvinder - slet ikke får den anbefalede mængde af de livsvigtige vitaminer og mineraler hver dag.Det kan på sigt give problemer med helbredet. Dette ...
Læs mere

Være gravid

At være gravid eller blive gravid er en periode, hvor det er rart at have tryghed. Online firma sælge kvalitetsprodukter til dig som vil være gravid eller er gravid. Køb online nu og spar tid og penge.
Vil være gravid
Hvis du vil være gravid, så bør du klikke ind på www.billige-teste.dk og se på v...
Læs mere

Følg dit ufødte barns udvikling med ultralydsscanning

Ultralydsscanning er en måde hvorpå i kan følge med i barnets udvikling Du kan købe et ultralydsscanningsapparat til yderst favorabel pris. Hos os vil du finde et stort udvalg af kvalitetsprodukter f.eks. Sonoline Fetal Doppler, for dig som ønsker eller er blevet gravid.Ultralydsscanning gravideUltr...
Læs mere

Ultralyd

Ultralyd bruger man blandt andet til at holde øje med barnets hjertelyd. Hos os kan du købe ultralyd, også benævnt en doppler som måler barnets hjerteslag mv. Bliv tryg i din graviditet med produkter fra os.
Scanning ultralyd
Scanning og ultralyd er efterhånden et almindeligt fænomen, når det hand...
Læs mere

Sæd-, Ægløsnings- og graviditetstest af højeste kvalitet

Tests i højeste kvalitet til de bedste priser! Her finder du et bredt udvalg af tests til måling af ægløsning, graviditet eller til brug som prævention. Du sparer op til 65 %, når du bestiller tests hos os, og samtidig er det nemt og hurtigt at få dem sendt med posten dagen efter i diskret emballage...
Læs mere

Teste

Teste finder du her i et stort udvalg til de bedste priser. Vi har graviditetstests, ægløsningstests og Persona præventions test. Vores teste er af høj kvalitet således, at de har en meget stor følsomhed, der sikrer dig rigtigt resultat. Bestil i dag og modtag dine teste i morgen, det er nemt og bil...
Læs mere

Tegn på graviditet

Har du tegn på graviditet, men ønsker fuldkommen vished over din situation, så kig med her. Vi sælger billige tests af høj kvalitet, hvis du har tegn på graviditet. Hos os kan du købe mange gode produkter, hvis du er blevet gravid.
Første tegn på graviditet
Ved de første tegn på graviditet er der ...
Læs mere

Symptomer på graviditet

Har du symptomer på graviditet men ønsker vished, så kig med her. Online firma med speciale i fertilitetsprodukter, tilbyder mange forskellige tests. Så har du symptomer på graviditet er der penge at spare her.
Første symptomer på graviditet
De første symptomer på graviditet kan for nogle være svæ...
Læs mere

Snart gravid

Snart gravid? Hvis du planlægger en graviditet bør du klikke ind og se de mange muligheder for at gøre det hele meget nemt og hurtigt. Med en ægløsningstest kan du registrere præcis hvornår sandsynligheden for undfangelse er størst. Herved er der større sandsynlighed for, at du snart er gravid!
Er ...
Læs mere

Selen forbedrer fertiliteten hos både mænd og kvinder

Har man forsøgt at blive gravid i mere end 12 måneder uden det er lykkedes kan man have et problem med fertiliteten, og mange par må opsøge lægen for yderligere udredning og evt. Fertilitetsbehandling.Man har ikke fundet et entydigt svar på hvorfor så mange ikke kan blive gravide naturligt, så det e...
Læs mere

Tema: alt du skal vide om prævention

 Prævention er formentlig en naturlig del af dit liv hvis du har et aktivt sexliv, eller hvis du overvejer at have det i fremtiden. Det er fornuftigt og vigtigt at du tænker sådan, hvis du ikke ønsker at blive gravid eller at risikere at få en kønssygdom.De fleste ved at man kan få prævention s...
Læs mere

Positiv

En positiv graviditetstest betyder med over 99 % sikkerhed, at du er gravid. Men du skal altid tage til lægen og få det bekræftet. Du finder her et stort udvalg af tests i høj kvalitet til lave priser, der kan fortælle dig på under 1 minut om testen er positiv eller negativ. Bestil nu, det er nemt o...
Læs mere

Persona

Persona er en helt naturlig præventionsmetode, som fastslår de fertile dage i kvindens menstruationscyklus. Med persona har du mulighed for at have et præventionsmiddel, der fungerer i harmoni med kroppen. Klik ind for at se vores store udvalg af kvalitetstests til de laveste priser!
Persona test
...
Læs mere

Negativ

En negativ graviditetstest angiver, at du ikke er blevet gravid. Vi fører et stort udvalg af graviditetstests, der giver næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat. Testen måler på indholdet af graviditetshormonet HCG, og allerede efter et minut kan du se om testen er negativ eller positiv.
Negati...
Læs mere

Min mave

Min mave er en vigtig faktor, når man er gravid. Det er vigtigt at få en ordentlig kost og passe på sig selv i de måneder hvor min mave vokser. Derfor bør du klikke ind hos os hvis du er blevet gravid.
Min gravide mave
Min gravide mave betyder alt i de måneder, hvor den bliver stadig større. Hos w...
Læs mere

Mineraler

Mineraler er vigtige at få for alle, men især for dig, der er gravid. Jern og calcium er nogle af de mineraler, der er vigtige at få, hvis du vil være sikker på at give dit barn optimale betingelser. Se hos os "kanon-kuren" Fertil Forte, der indeholder alle de gode mineraler, når du vil være gravid....
Læs mere

Menstruation - Kend din cyklus og bliv gravid

Menstruation er resultatet af, at der ikke er sket befrugtning af et æg, hvorefter livmoderslimhinden afstødes. Herefter forbereder livmoderen sig endnu en gang på en eventuel graviditet, og den næste menstruationscyklus går i gang. Hvis du ikke får din menstruation som forventet, kan det være en go...
Læs mere

Hjerterytme

Hjerterytme hos et ufødt barn bør ligge mellem 120 og 160 slag i minuttet. Med en MAS BabyWatcher kan du nu følge dit barns hjerterytme derhjemme med kvalitets udstyr som det jordemoderen bruger. Du kan leje eller købe en BabyWatcher i dag, klik ind og se mere!
Baby hjerterytme
Baby hjerterytme er...
Læs mere

Heart rate monitor

En heart rate monitor giver dig mulighed for at høre dit ufødte barns hjerteslag! Med en BabyWatcher kan du derhjemme anvende ultralydsudstyr, der er lige så professionelt, som det jordemoderen anvender. Du kan enten leje eller købe en BabyWatcher, klik ind og læs mere.
Heart rate monitor
En heart...
Læs mere

Gravid test

En gravid test kan du få brug for hvis du planlægger at blive gravid. Det behøver ikke at være besværligt eller koste mange penge for at få en gravid test. Bliv inspireret af vores mange kvalitetsprodukter og kig med her.
Graviditets test
Få en graviditets test som både er effektiv, til en god pri...
Læs mere

Gravid - Beregn termin og følg din graviditet uge for uge

Når man er gravid begynder dage og specielt datoer at have en stor betydning i ens hverdag.Der er altid en ny dato i fremtiden som man skal være opmærksom på som gravid, da kontroller og undersøgelser er en naturlig del af en graviditet.Og så er der naturligvis den vigtigste dato - Den dag man har t...
Læs mere

Gravid måske

Gravid måske er ikke godt nok for de fleste. Man vil gerne have klarhed til at planlægge et fremtidigt liv. Er du gravid måske, så klik ind hos os og få inspiration og hjælp til at få klarhed over dit liv.
Gravid måske
Gravid måske faktoren kender mange. Men de fleste vil gerne vide præcist, om de...
Læs mere

Graviditet uge for uge

Graviditet uge for uge byder hele tiden på nye forandringer for dig. Det er vigtigt, at du indtager folsyre i de første 12 uger af din graviditet. Se vores mange gode tilbud på tests, der kan registrere ægløsning eller graviditet uge for uge. Vores produkter er af høj kvalitet til meget lave priser....
Læs mere

Graviditetstests

Køb kvalitets graviditetstests hos os og spar tid og penge. Online firma som udelukkende sælger kvalitets produkter, kan nu også tilbyde billige graviditetstests. Vi er godkendt af lægemiddelstyrelsen og får jævnligt positiv omtale i medier.
Billige graviditetstests
Køb billige graviditetstests ho...
Læs mere

Graviditetsteste

Køb graviditetsteste online og gør tingene lidt enklere. Online firma med speciale i fertilitetsprodukter tilbyder graviditetsteste og meget mere til jer som ønsker børn. Kig med her, hvis i planlægger familieforøgelse.
Billige graviditetsteste
Køb billige graviditetsteste online af utrolig høj kv...
Læs mere

Graviditetstests – Hvordan virker de, hvornår skal de tages?

De fleste kvinder har set en graviditetstest er og har formentlig været i en situation hvor de har følt det var en god ide at tage en for at finde ud af om de var gravide eller ej.Selv om en graviditetstest virker som et simpelt værktøj som man kan bruge til at finde ud af om man er gravid, så kan d...
Læs mere

Graviditets tegn

Graviditets tegn viser sig meget hurtigt, efter du er blevet gravid. Med en graviditetstest er det meget nemt og hurtigt at konstatere, om du er gravid eller ej. Bestil en graviditetstest over nettet, når du har graviditets tegn. Vi sender samme dag. Det er både billigere og nemmere end at gå på apo...
Læs mere

Graviditets problemer

Graviditets problemer er for det meste helt naturlige reaktioner på den nye tilstand, din krop befinder sig i. Graviditets problemer kan være kvalme, sære spisevaner og hyppig vandladning. Se vores kosttilskud, der er vigtige, når du vil undgå alvorlige graviditets problemer som misdannelser.
Gravi...
Læs mere

Graviditets kalender

En graviditets kalender giver dig overblik over de vigtige datoer i din graviditet. Hvis du planlægger at bliver gravid, kan du med hjælp fra en ægløsningstest få hurtigere resultater. Vi fører alle tests i højeste kvalitet til de bedste priser. Brug herefter en graviditets kalender til at udregne d...
Læs mere

Graviditet - Alt hvad du skal vide om at være gravid

 En graviditet er en helt særlig rejse, som du har med dit ufødte barn. Ingen ved hvad I kommer til at opleve på turen – men vi kender den endelige destination: Mødet mellem mor og barn ved fødslen. Jeg vil, med denne artikel, forsøge at give dig et indblik i hvordan hverdagen for en gravid kan...
Læs mere

Gravide


Gravide skal være opmærksomme på at få folsyre de første 12 uger af graviditeten. Du finder her et stort udvalg af tests og kosttilskud til kvinder, der er gravide eller gerne vil være det. Alle vores produkter føres til særdeles fordelagtige priser, og det er nemt og hurtigt at bestille online.
...
Læs mere

Alt om Glidecreme og graviditet

Glidecreme er et redskab som mange personer bruger i hverdagen men som kun få snakker om højlydt.Glidecreme bliver ofte forbundet med en handling der har med sex at gøre, men sandheden er at der findes mange forskellige slags glidecreme alt efter hvilke behov man har. Forskellige slags glidecre...
Læs mere

Fortrydelsespille og nødprævention når uheldet er ude

Mange kvinder bruger hvert år såkaldt nødprævention når de står overfor en uønsket graviditet.De fleste bruger de såkaldte fortrydelsespiller som man kan købe som håndkøbsmedicin uden at skulle have en recept.Fortrydelsespiller og deres virkningEn fortrydelsespille indeholder ingredienser som er ber...
Læs mere

Folsyre

Folsyre er et vitamin i B-vitamin familien, der især findes i lever, grønne grøntsager og bælgfrugter. Det er især vigtigt, at du får rigeligt med folsyre, allerede når du planlægger at blive gravid, da du herved kan undgå svære misdannelser som f.eks. rygmarvsbrok. Bestil Folsyre online nu, det er ...
Læs mere

Fertilitet

Fertilitet er et vigtigt emne for dig, der gerne vil være gravid. Fertil Forte kosttilskud kendt som "kanonkuren" indeholder gode vitaminer, mineraler og sporstoffer, der kan øge din fertilitet. Fertil Forte findes både til mænd og kvinder, køb dem hos os i dag og modtag dem med posten i morgen!
Fe...
Læs mere

Cyklus

Din cyklus er god at kende, når du gerne vil planlægge en graviditet. Vi fører ægløsningstests, som du kan bruge i perioder af din cyklus for at registrere præcis, hvornår du har ægløsning og dermed øge dine chancer for at opnå graviditet. Klik ind og se vores mange gode produkter til lave priser.
...
Læs mere

Brugervenlig

Brugervenlig graviditetstest og ægløsningstest til rigtig billige priser! Det er vigtigt, at du anvender en test, der er brugervenlig, da dette gør det nemmere for dig og giver større sikkerhed for rigtigt resultat. Se vores store udvalg af kvalitetstests, vi har de bedste priser og leverer gratis o...
Læs mere

Bliver man gravid

Bliver man gravid er der mange ting at fokusere på. Du kan få hjælp til utrolig mange ting ved online firma med speciale i fertilitetsprodukter. Kig med her hvis du er i tvivl om hvordan bliver man gravid.
Hvordan bliver man gravid


Hvordan bliver man gravid er der mange mennesker som spørger s...
Læs mere

Beregner

Beregner af ægløsning får du i den nye ClearBlue digitale ægløsningstest. Når du gerne vil være gravid, er det nemt at anvende en test, der ud fra hormonindholdet i din urin beregner, hvornår du har ægløsning og dermed størst chance for at blive gravid. Vi har de bedste priser, klik ind og se!
Grav...
Læs mere

Beregn ægløsning

Beregn ægløsning problemfrit, enkelt og nemt. For dig som ønsker at blive gravid og som har problemer med beregn ægløsning, så kig med her. Vi tilbyder effektiv og hurtig test, online nemt og billigt.
Beregning af ægløsning


Få en effektiv beregning af ægløsning via www.billige-teste.dk. Du bes...
Læs mere

Baby monitor

En baby monitor er en helt ny og unik metode, hvorved du kan følge med i dit barns hjertefrekvens derhjemme. Med en baby monitor kan også den vordende far og eventuelle søskende følge med i den lille babys hjertelyde. Klik ind og se mulighederne for at leje eller købe en BabyWatcher i dag!Baby monit...
Læs mere

B12 vitamin øger antallet af røde blodlegemer hos gravide

Gravide har brug for lidt ekstra vitaminer og mineraler for at både mor og barn får den mængde de behøver under hele graviditeten.Naturen er indrettet på den måde under en graviditet at barnet der vokser i maven bliver prioriteret højest, så hvis man ikke sikrer sig at kroppen er dækket ind med vita...
Læs mere

Ægløsning og beregning

Få ægløsning og beregning udført af professionelle udbydere, som sikrer dig et godt resultat. Ønsker du at blive gravid og synes du, at ægløsning og beregning er svært så kig med her. Vi er Danmarks førende indenfor området.
Ægløsning og beregning
Ægløsning og beregning er vigtige faktorer, når ma...
Læs mere

Ægløsning beregning

Få ægløsning beregning test hos os. Vi udfører en lang række meget præcise tests. Med en ægløsning beregning test får du hurtigt og nemt besked. Planlægger du at blive gravid er du kommet til det rette sted.
Ægløsning og beregning
Få en ægløsning og beregning test hos professionelt firma. Vi har s...
Læs mere

Lær at beregne din ægløsning og sæt skub i graviditets- planlægningen

Ønsker du at blive gravid er det vigtigt, at du kender din egen krop, de signaler den giver fra sig i løbet af cyklus, samt hvornår du har ægløsning.I denne artikel vil jeg give dig alle de informationer, du behøver, for at du kan finde din ægløsning, lære dig, hvordan du beregner dit ægløsningstids...
Læs mere

Ny metode kan hjælpe barnløse

En ny metode, utdviklet af forskere fra Aarhus Universitet kan hjælpe til at kaste lys over kvinders barnløshed og er et første skridt på vejen til at kunne tilbyde hver enkelt kvinde en skræddersyet behandling.
Læs mere

Gi' slip på din stress – bedre resultat for at blive gravid

I et nylig udført studie (Rapport-Hubschman et al., Fertility & Sterility Oct 2009), fandt man at kvinder som håndterede sin infertilitet ved mental afkobling, og ved at ’gi slip’ på sin stress, fik en mærkbart højere graviditetsfrekvens.
Læs mere

Nyhed fra Clearblue – digital graviditetstest med ugeindikator

Som eneste forhandler i Danmark kan E-Invasion A/S nu tilbyde Clearblue Digital Graviditetstest med ugeindikator.
Læs mere

Ny Graviditetstest fra Clearblue med ugeindikator

Clearblue har udviklet en ny graviditetstest, som kan fortælle hvornår du er blevet gravid - en såkaldt uge indikator.
Læs mere

Ny bog: Klar til børn - guide til sundhed og fertilitet

Klar til Børn - guide til sunhed og fertilitet hedder en ny bog af Else Marie Lehman.

I bogen "Klar til børn" bliver du guidet gennem både den mandlige og kvindelige fertilitet. Du får gode råd og tips til hvordan du selv kan optimere dine chancer for at blive gravid.
Læs mere

At blive gravid kræver god timing

For nogle kvinder er det intet problem at blive gravid, men for andre er det knapt så let. Mange kvinder ved ikke hvornår de har ægløsning og har derfor ikke en god timing når de har samleje selv om de ønsker at blive gravide.
Læs mere

Tegn på ægløsning - Kend disse symptomer på ægløsning

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.
Læs mere

Hvornår bliver en graviditetstest positiv efter ægløsning hvis man er gravid?

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.
Læs mere

I tvivl om helbred og kostvaner under graviditeten?

Kan for meget motion skade fosteret? Er det i orden at bruge selvbruner når man er gravid? Hvilke vitamintilskud har en gravid brug for?
Læs mere

NYHED: Bestil på faktura i dag og betal om 14 dage.

Køb dine ægløsningstest og graviditetstest på faktura hos Billlige-teste.dk, så kan du få dine teste hurtigt og betale for dem indenfor de næste 14 dage.
Læs mere

Om graviditet og graviditetstest

Hvordan virker en graviditetstest og hvonår kan man stole på resultatet hvis graviditetstesten er positiv. Vi fortæller dig om graviditet og graviditetstest.
Læs mere

Sådan finder du den rigtige graviditetstest

Det er vigtigt at du overvejer hvilket behov du har, når du skal finde den rigtige graviditetstest. Vi fortæller dig om de forskellige typer så du bedre kan vælge den graviditetstest der passer til dig.
Læs mere

Spar penge på januar måneds tilbud

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.