menu
Artikler om fertilitet | Lyt til podcast om graviditet

Venterummet podcast sæson 4

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet er nu klar. I denne sæson taler Ditte Marie med kvinder som selv har mistet eller har haft svært ved at blive gravide. Der tales om sorgen og de følelser man går igennem nu det hele ser ud til at lykkedes.

Venterummet S4E5
Afsnit 5: Birgit (1 t. 12 min.)

Birgit er kvinden bag Jordemoder.dk, et sted jeg har besøgt på godt og ondt, hvor jeg har fået både gode og dårlige nyheder om mine graviditeter. Vi taler om min kommende fødsel men også om Birgits arbejde i scannings klinikken.

Venterummet S4E4
Afsnit 4: Pernille (1 t. 58 min.)

Pernille har sønnen Mateo, og en lille på vej, men der i mellem har Pernille født Arthur, Noah og Pedro som desværre aldrig fik lov til være i verden med deres forældre. Pernilles fortælling er barsk, men ikke mindst rørende og livsbekræftende på en kamp om at leve, med sorgen hvor den har lov at have sin plads.

Venterummet S4E3

Afsnit 3: Sofie (1 t. 8 min.)

Sofie har selv lyttet til venterummet, her kommer hendes historie om, 3 graviditeter på 10mdr, og en udredning på Vestdansk Center for Gentagne Ufrivillige Aborter i Aalborg. Her er linket vi taler om i afsnittet Foraeldreogsorg.dk

Venterummet S4E2

Afsnit 2: Dorthe (1 t. 9 min.)

Dorthe har været gravid 7 gange, hun har to dejlige børn. Hun siger selv hun har arbejdet sig igennem det med åbenhed og humor, men under sin sidste fødsel kom det hele op til overfladen.

Afsnit 1: Ditte (1 t. 9 min.)

Ditte, ja det er bare mig. Her kommer min historie endnu engang. Men hvordan er det at være gravid – igen igen – med en ny mand, som ikke har oplevet sorgen og tabene. Hvor optimismen er ren og ægte og hvordan nyforelskelsen har udviklet sig, mens jeg blev mere og mere deprimeret i min graviditet?


Lyt til tidligere afsnit!

Har du endnu ikke hørt sæson 1, 2 og 3 – så kan du sagtens nå at følge med.

» Find alle afsnit i sæson 1 her

» Find alle afsnit i sæson 2 her

» Find alle afsnit i sæson 3 her

Relaterede artikler

Babyplan sponsorerer samtalepodcasten Venterummet, der sætter fokus på den tid, alle kvinder gennemlever – fra de tager beslutningen om projekt baby og til …? En tid mange gennemgår alene, og som kan være både kort, lang, nem, svær, fyldt med glæde eller frustration og smerte.

Læs mere

Sæson 2 En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson søger de bl.a. svar på, hvordan manden oplever rejsen. Afsnit 1: Mandens perspektiv? (1 t. 51 min.) Venterummet møder skuespiller, tv-vært og forfatter Pelle Hvenegaard. Pelle Hvenegaard er bl.a. forfatter til […]

Læs mere

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet med søstrene Ditte Marie og Anne-Kirstine er nu klar. I denne sæson handler det bl.a. om ufrivillige aborter, æg- og sæddonation.

Læs mere

En ny sæson af den hudløst ærlige og personlige podcast Venterummet er nu klar. I denne sæson taler Ditte Marie med kvinder som selv har mistet eller har haft svært ved at blive gravide. Der tales om sorgen og de følelser man går igennem nu det hele ser ud til at lykkedes.

Læs mere

Tilbage til alle artikler