menu
ForsideFertilitetsrådgivningFertilitetsrådgivning – Gratis rådgivningssamtale

Fertilitetsrådgivning – Gratis rådgivningssamtale

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Babyplan tilbyder alle kunder gratis telefonisk fertilitetsrådgivning med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Denne samtale henvender sig til dig, som har; forsøgt at blive gravid i mindst 6 måneder, anvendt Babyplan ægløsningstest eller testsæt og nu gerne vil have personlig rådgivning.

Bestil en GRATIS telefonsamtale på Babyplan.dk i dag. Varighed: 25 min.

Få gode råd fra en fertilitetsekspert – jordmorder eller sygeplejerske – til hvad du/I kan gøre.


Rådgivningssamtale om fertilitet til dig, der prøver at blive gravid

Perioden, hvor man prøver at blive gravid, er fyldt med spænding og håb. Spændingen kan dog hurtigt blive afløst af frustration over, hvorfor det endnu ikke er lykkes.

Det er helt normalt at blive utålmodig og måske begynde at tvivle på sig selv og sin krop undervejs i processen. For mange tager det nemlig længere tid at blive gravid, end man regner med.

Måske er det kun dig og din partner, som ved at I forsøger at blive gravide, og så kan det være rart at få klarhed omkring de spørgsmål, I går med. Gennem Babyplan tilbyder vi lige nu gratis rådgivningssamtaler pr. telefon med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility i København. Få råd og vejledning fra en fertilitetsekspert.

Fertilitetsrådgivningen kan bl.a. give svar på:

 • Hvad du selv eller din partner kan gøre for at øge chancerne for graviditet
 • Spørgsmål om din ægløsning
 • Om din vægt påvirker dine muligheder for at blive gravid
 • Om I har sex på det rette tidspunkt i cyklus.
 • Om der er noget galt med din krop, siden du ikke bliver gravid
 • Om du hører til den gruppe af kvinder, som skal igennem fertilitetsbehandling.
 • Om du bør kontakte egen læge
 • Om der er nogle ting i din hverdag, som du bør ændre.

Få svar på dine spørgsmål. Få ro i maven og få klarhed.

Fertilitetsrådgivning med fertilitetsklinikken TFP Fertility Denmark ApS

Alle samtaler foregår via telefon med fertilitetsklinikken TFP Fertility, som har en række specialister i fertilitet – det vil sige at du får råd og vejledning af en jordmoder eller sygeplejerske

Fertilitetssamtalen henvender sig til dig, som ønsker at blive gravid, og som har forsøgt at blive gravid i mindst 6 måneder, hvor det altså ikke er lykkedes endnu. Før telefonsamtalen bliver du bedt om at svare på en række spørgsmål. Det sikrer, at du får den bedst mulige rådgivning. Det kan være en god idé at tage din partner med til samtalen.

Varighed: 25 min.

Er du stadig i planlægningsfasen vil vi I stedet anbefale vores opstartssamtale: Planlæg din graviditet – tal med en specialist.

Sådan gør du:

 1. Gå til Babyplan.dk og udfyld formularen på siden.
  Du modtager herefter en e-mail eller et brev fra os med en kode og kontaktoplysningerne til fertilitetsklinikken TFP Fertility, som du efterfølgende kontakter for at aftale tid.
 2. Oplys koden når du kontakter klinikken.
 3. Udfyld en mini journal.
  Inden din samtale med rådgiveren, skal du udfylde en mini journal med spørgsmål omkring dig og din situation som fertilitetsklinikken skal bruge, for at kunne give dig den mest mulige rådgivning under samtalen.Linket til mini journalen, som man udfylder online, får du når du booker din samtale med TFP Fertility.

Om TFP Fertility

TFP Fertility har siden 1999 været i kontakt med kvinder i mange forskellige situationer fra hele Europa, der alle har haft ét fælles ønske: At blive gravide og få et barn. TFP Fertility har i dag hjulpet godt 5.000 børn til verden. Vi er rigtig glade for at have fået muligheden for at kunne hjælpe mange af disse kvinder med at få deres største ønske opfyldt.

Skabelsen af et nyt liv er en særlig oplevelse, man helst skal tænke tilbage på med glæde den dag, man sidder med barnet i armene. Derfor lægger vi meget stor vægt på, at alle, som er i kontakt med vores klinik eller personale, føler sig trygge, hørt og får et godt forløb.

TFP Fertility Denmark ApS består af speciallæger, embryologer, fertilitetssygeplejersker og jordemødre. Vi mener, at høj etik og et højt fagligt niveau er afgørende for vores troværdighed. Vi holder os bl.a. ajour med den nyeste udvikling inden for fertilitetsbehandlinger ved at deltage på kongresser og kurser i hele verden.


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik