menu
ForsideGlidecremeBabystart FertilSafe PLUS – Multipack

Babystart FertilSafe PLUS – Multipack

Ikke på lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 150 kr.

FertilSafe PLUS ™ er en fertilitetsvenlig glidecreme, der kan bruges af både hende og ham, og er specielt udviklet til brug, når man forsøger at blive gravid.

FertilSafe PLUS ™ er blevet ekspertiseret til at efterligne de naturlige smøremidler, hvorigennem sædceller svømmer for at befrugte et æg, og samtidig give øget bekvemmelighed under samleje, når man forsøger at blive gravid.

Sikkert for alle par, der forsøger at blive gravide. Indeholder: FertilSafe PLUS tube (75ml) + 2 fyldte applikatorer (5 ml)


FertilSafe PLUS ™ – den fertilitetsvenlige og sikre glidecreme til naturlig befrugtning

Babystart fertilsafe plusMange andre glidecremer kan være direkte skadelige for sædceller – f.eks. kan de forhindre, at sædcellerne ikke kan bevæge sig fremad som de normalt vil eller endda dræbe dem. Glidecremen kan også skabe en barriere, så sædcellen ikke engang når frem til ægget.

Derfor er det utrolig vigtigt for par, der planlægger graviditet, at de vælger den rigtige glidecreme, når der er behov for lidt mere fugt under samleje.

Med FertilSafe PLUS ™ fra Babystart får du et kvalitetsprodukt, der hverken hæmmer, beskadiger eller dræber sædcellerne, men fremmer miljøet inde i kvindens skede, så de får de mest optimale forhold. FertilSafe PLUS ™ virker ved at efterligne kvindens naturlige udskillelse / udstrømning fra vagina i den frugtbare del af cyklussen.

I pakken får du en 75 ml tube med 2 stk. genanvendelige applikatorer og 2 stk. “Klar til brug” 5 ml applikatorer. Den store tube giver dig mulighed for at finde den rigtige dosis til dig, og du kan bruge en af de medfølgende applikatorer eller blot trykke en passende dosis på en finger. De små fyldte applikatorer er perfekte til at tage med på f.eks. weekend tur!

Pakken indeholder

 • 1 FertilSafe PLUS tube (75ml)
 • 2 genanvendelige applikatorer
 • 2 Fyldte applikatorer (5 ml) til engangsbrug

FertilSafe PLUS ™ har flere fordele:

 • pH balanceret
 • klinisk testet
 • parabenefri
 • glycolfri
 • to pakningsstørrelser i samme boks
 • kan anvendes før eller under samleje
 • kan bruges dagligt
 • Dansk brugsanvisning

Ingredienser: 

Vand, hydroxyethylcellulose, phenyloxyethanol, Maris salt, ethylhexylglycerin, magnesiumchlorid.

Vigtigt: Opbevar ikke gelen i den genanvendelige applikator i mere end 30 minutter før brug. Gelen bør ikke bruges, hvis du har en aktiv vaginal infektion. Snak med din læge før brug, hvis du for nylig har gennemgået en vaginal operation.

OBS! FertilSafe PLUS ™ er ikke egnet til forebyggende brug. Det beskadiger ikke sæden, og det hæmmer heller ikke sædets funktion. Opbevares utilgængeligt for børn.

Advarsel: Hvis du oplever irritation efter brug stop med at bruge straks og kontakt læge, hvis irritation fortsætter.

FertilSafe PLUS findes også i en version med 8 fyldte applikatorer (5 ml).

Se udvalget af glidecreme her.

Brugsanvisning

Download Babystart FertilSafe Plus


Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik