menu
ForsideKosttilskudKosttilskud til mændPunalpin® (540 tabetter/3 mdr.) Granatæble, galanga

Punalpin® (540 tabetter/3 mdr.) Granatæble, galanga

 
På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 100 kr.

Kosttilskuddet Punalpin® er udviklet på baggrund af klinisk forskning. Punalpin® er baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga, som lægges i to forskellige tabletter. Tabletterne skal tages i kombination.

Kosttilskud til mænd - 540 tabetter/3 mdr.


Kosttilskud til mænd

Punalpin® er udviklet på baggrund af klinisk forskning og er et nyskabende produkt til mænd.

Punalpin er testet i et placebokontrolleret klinisk studie med et markant positivt resultat. Forsøget fandt sted på en offentlig dansk fertilitetsklinik, og i alt 66 mænd deltog i forsøget. Resultaterne er publiceret i det anerkendte, online-tidsskrift Plos One.

Ingredienser med unikke aktivstoffer

Punalpin er et kombinationsprodukt baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga. Ingredienserne lægges i to forskellige tabletter, som leveres i hver sin beholder.

Tabletterne skal tages i kombination. Ingredienserne stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af aktivstoffer.

Aktivstofferne i både granatæble og galanga er unikke for netop disse planter.

Patenteret produkt

Punalpin produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling. Nerthus ApS har patenter på ingredienskombinationen og dens virkning samt til forarbejdningen af galanga. Den særlige forarbejdning af galanga sikrer et meget højt indhold af aktivstoffer, som ikke kan opnås ved almindelig ekstraktion.

Punalpin findes også i en udgave til optimering af sædkvaliteten hvor der er tilsat selen og zink: Punalpin® PLUS 540 tabletter / Punalpin® PLUS 180 tabletter


Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleves ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik