menu
ForsideKosttilskudKosttilskud til mændPunalpin® (3 mdr.) Granatæble, galanga

Punalpin® (3 mdr.) Granatæble, galanga

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Kosttilskuddet Punalpin® er udviklet på baggrund af klinisk forskning. Punalpin® er baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga, som lægges i to forskellige tabletter. Tabletterne skal tages i kombination.

Kosttilskud til mænd. Tabletter til 90 dage.


Kosttilskud til mænd

Punalpin® er udviklet på baggrund af klinisk forskning og er et nyskabende produkt til mænd.

Punalpin er testet i et placebokontrolleret klinisk studie med et markant positivt resultat. Forsøget fandt sted på en offentlig dansk fertilitetsklinik, og i alt 66 mænd deltog i forsøget. Resultaterne er publiceret i det anerkendte, online-tidsskrift Plos One.

Ingredienser med unikke aktivstoffer

Punalpin er et kombinationsprodukt baseret på to planteingredienser, granatæble og galanga. Ingredienserne lægges i to forskellige tabletter, som leveres i hver sin beholder.

Tabletterne skal tages i kombination. Ingredienserne stammer fra nøje udvalgte råvarer med et højt indhold af aktivstoffer.

Aktivstofferne i både granatæble og galanga er unikke for netop disse planter.

Patenteret produkt

Punalpin produceres af den danske virksomhed Nerthus ApS og er resultatet af 5 års målrettet forskning og produktudvikling. Nerthus ApS har patenter på ingredienskombinationen og dens virkning samt til forarbejdningen af galanga. Den særlige forarbejdning af galanga sikrer et meget højt indhold af aktivstoffer, som ikke kan opnås ved almindelig ekstraktion.

PUNALPIN® GALANGA

Ingredienser (pr. 4 tabletter):

Planteingredienser: Stor galanga (Alpinia galanga (L.) Willd.), jordstængel 505 mg. Fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumcarbonat, polyvinylpyrrolidon. Overfladebehandlingsmiddel: ethylcellulose.
Antiklumpningsmiddel: magnesiumstearat (veg.).
Overfladebehandlingsmiddel: glycerol.

Dosering: 2 tabletter morgen og 2 tabletter aften i forbindelse med et måltid. Tages i kombination med PUNALPIN® GRANATÆBLE (se label på dette produkt vedr. dosering). Ved sart mave: begynd med 1 tablet dagligt og trap gradvist op til 4 tabletter dagligt. Kan give luft og uro i maven.

PUNALPIN® GRANATÆBLE

Ingredienser (pr. 4 tabletter):

Planteingredienser: Granatæble (Punica granatum L.), frugtekstrakt 1000 mg indeholdende min. 300 mg punicalaginer.
Fyldemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose.
Antiklumpningsmiddel: siliciumdioxid. Overfladebehandlingsmiddel: magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, polyethylenglycol.

Dosering: 2 tabletter morgen og 2 tabletter aften i forbindelse med et måltid. Tages i kombination med PUNALPIN® GALANGA (se label på dette produkt vedr. dosering).

Pligttekst: Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Opbevares tørt og ikke for varmt og uden for små børns rækkevidde.

Punalpin findes også i en udgave til optimering af sædkvaliteten hvor der er tilsat selen og zink: Punalpin® PLUS 540 tabletter / Punalpin® PLUS 180 tabletter

Eller tjek alle vores andre kosttilskud.

PAKKETILBUD

Få 50% rabat på Babyplan Sædkvalitetstest sammen med PUNALPIN

Bestil her
*Tilføj PUNALPIN og Babyplan Sædkvalitetstest til kurven og rabatten fratrækkes automatisk.


Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik