menu
ForsideÆgløsningstestDigital ægløsningstestClearblue Digital Ægløsningstest 10 stk.

Clearblue Digital Ægløsningstest 10 stk.

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Clearblue digital Ægløsningstest i 10 stk. pakning til dig der prøver at blive gravid.

Nem og sikker digital ægløsningstest fra Cleablue som viser om du er i din frugtbare periode i det digitale display

Viser dine 2 mest frugtbare dage. Over 99% sikker. Pakke med 10 test.


Clearblue ægløsningstest med digitalt display

Hurtig ægløsningstest som klart og tydeligt viser om du er i din frugtbare periode i det digitale display efter bare 3 minutter.

Viser displayet et smily-face betyder det at din ægløsningstest er positiv og du behøver derfor ikke at teste mere i denne cyklus – du har opnået det som testen er udviklet til at vise. Viser ægløsningstesten derimod en tom ring i displayet betyder det at testen er negativ og du skal teste igen næste dag på samme tid.

Nem og sikker digital ægløsningstest

Clearblue digital graviditets test udføres nemt og hygiejnisk ved at føre testen direkte ind i urinstrålen, eller ned i urin opsamlet i et bæger.

En digital ægløsningstest fungerer ved at registrere hvornår du er mest frugtbar og vise det i displayet. Du er mest frugtbar når indholdet af hormonet LH øges. Dette sker ca. 24-36 timer før ægløsning og det er her du er mest frugtbar og så to dage efter. Du kan læse mere om LH hormonet og den de forskellige faser i din cyklus, samt symptomer på ægløsning, i vores ‘Ægløsningsleksikon<’.

Hvilken dag i kvindens cyklus LH øgningen sker, varierer fra kvinde til kvinde og fra cyklus til cyklus. De bedste forudsætninger for at registrere øgningen får du derfor hvis du kender længden på din normale cyklus. Lær mere om din cyklus her.

Der henvises til tabellen i brugsanvisningen. Find det tal som svarer til din korteste cykluslængde indenfor det sidste halve år. Under dette står et andet tal – det er den dag i cyklussen, som det anbefales, at du starter den daglige test.

Ægløsningstest i 10 styks pakning

Studier har vist at sæt med 10 ægløsningstests øger chancerne for at finde de to mest fertile dage i en cyklus med 12 % i forhold til pakker med 7 stk.

Clearblue Digital Ægløsningstest i 10 styks pakning er perfekt til dig som i forbindelse med skiftende cykluslænge på mere end tre dage måske tidligere har købt to pakker á 7 styk per cyklus.

Produktnr.: 6760

Brugsanvisning

Download Clearblue Digital Ægløsningstest

Se hele udvalget af digitale ægløsningsteste her.


Relaterede varer

Eveline refill

Fra 249,00 kr. - 259,00 kr. pr. stk.
Læs mere

Babyplan Ægløsningstest Stav

Fra 10,50 kr. - 15,00 kr. pr. stk.
Læs mere

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik