menu

Negativ

En negativ graviditetstest angiver, at du ikke er blevet gravid. Vi fører et stort udvalg af graviditetstests, der giver næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat. Testen måler på indholdet af graviditetshormonet HCG, og allerede efter et minut kan du se om testen er negativ eller positiv.

Negativ graviditetstest

En negativ graviditetstest er nem og hurtig at aflæse, og du kan foretage testen hjemme hos dig selv på alle tider af døgnet. Hvis der kun kommer én streg frem, efter du har ventet den angivne periode, er det en negativ graviditetstest.

En strimmel test stikkes ned i et bæger med urin, og resultatet vises kort efter. Der følger udførlig brugsanvisning med alle vores produkter, som bør følges nøje. Når du har aflæst en negativ graviditetstest, kan du være over 99 % sikker på, at du ikke er gravid.

Billige-teste.dk fører kun kvalitetstests, der har enten en følsomhed på 10mIU/mL eller 25mIU/mL og dermed er blandt de mest følsomme tests, der findes. Køb derfor trygt tests hos os!

Hvis du er i tvivl om du har en negativ graviditetstest, kan du altid kontakte vores kundeservice.

  • Graviditetstest En graviditetstest er altid god at have liggende for en sikkerheds skyld, lige meget om du ønsker at blive gravid eller ej.
  • Du finder her på siden et stort udvalg af billige tests i høj kvalitet med lang holdbarhed. Du kan få en graviditetstest som strimmel eller stav, begge metoder gør det nemt og hurtigt for dig at teste selv.
  • En positiv graviditetstest betyder med over 99 % sikkerhed, at du er gravid. Men du skal altid tage til lægen og få det bekræftet. Du finder her et stort udvalg af tests i høj kvalitet til lave priser, der kan fortælle dig på under 1 minut om testen er positiv eller negativ. Bestil nu, det er nemt og billigt!

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere