menu
HomeArtikler om fertilitetNYHED: Bestil på faktura i dag og betal om 14 dage.

NYHED: Bestil på faktura i dag og betal om 14 dage.

Billlige-teste.dk tilbyder nu, at du kan vælge at få din ordre sammen med en faktura.

Når du modtager fakturaen skal den betales 14 dage efter din bestilling blev afsendt. Laver du en ordre på faktura, så afsendes bestillingen hurtigst muligt – på samme måde som hvis du havde valgt at betale med Dankort.

Du kan se hvor hurtigt vi afsender din bestilling her.

Du skal være over 18 år, bor i Danmark og ikke være registret som dårlig betaler, for at få godkendt din bestilling sammen med en faktura.

Når du bestiller på faktura, så skal du blot indtaste dit personnr. der hvor du vælger betalingsmåde, således der kan laves kreditvurdering.

Dit personnr. gemmes ikke af os og indtastningerne sker via en krypteret internetforbindelse (https), således det er helt sikkert.

Vælger du at betale på faktura, så skal din ordre afsendes til din folkeregisteradresse. Det koster 25 kr. i gebyr at modtage din ordre sammen med en faktura.

 

Del din betaling op!

Hvis du ikke ønsker at betale hele din faktura, så kan du nøjes med at betale 100,00 kr. Herefter vil du modtage en ny faktura på restbeløbet.

En sådan ordning koster 25,00 kr. pr. gang der udsendes en faktura til dig, samt 21,60 % i årligt rente. Mindste betaling er 100,00 kr. pr. gang.

Køb billige graviditetstest her.

Køb billige ægløsningsteste her.

 

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere