menu
Artikler om fertilitet | Produktartikler

NYHED: Bestil på faktura i dag og betal om 14 dage.

Billlige-teste.dk tilbyder nu, at du kan vælge at få din ordre sammen med en faktura.

Når du modtager fakturaen skal den betales 14 dage efter din bestilling blev afsendt. Laver du en ordre på faktura, så afsendes bestillingen hurtigst muligt – på samme måde som hvis du havde valgt at betale med Dankort.

Du kan se hvor hurtigt vi afsender din bestilling her.

Du skal være over 18 år, bor i Danmark og ikke være registret som dårlig betaler, for at få godkendt din bestilling sammen med en faktura.

Når du bestiller på faktura, så skal du blot indtaste dit personnr. der hvor du vælger betalingsmåde, således der kan laves kreditvurdering.

Dit personnr. gemmes ikke af os og indtastningerne sker via en krypteret internetforbindelse (https), således det er helt sikkert.

Vælger du at betale på faktura, så skal din ordre afsendes til din folkeregisteradresse. Det koster 25 kr. i gebyr at modtage din ordre sammen med en faktura.

 

Del din betaling op!

Hvis du ikke ønsker at betale hele din faktura, så kan du nøjes med at betale 100,00 kr. Herefter vil du modtage en ny faktura på restbeløbet.

En sådan ordning koster 25,00 kr. pr. gang der udsendes en faktura til dig, samt 21,60 % i årligt rente. Mindste betaling er 100,00 kr. pr. gang.

Køb billige graviditetstest her.

Køb billige ægløsningsteste her.

 

Relaterede artikler

Mellem hver 4. og hver 6. dansker har svært ved at få børn, så det er meget naturligt, hvis du overvejer, hvordan det står til med din egen fertilitet. Måske prøver du at få barn, men graviditeten lader vente på sig, eller måske vil du gerne vide, om du bør...

Læs mere

Skal det være en strimmel, stav eller måske en digital graviditetstest, der skriver i displayet med tekst om du er gravid? Verdens første graviditetstest var en frø I 1930’erne opdagede lægerne, at urin fra gravide kvinder fik den afrikanske sporefrø til at lægge tusindvis af æg. Det var faktisk datidens mest...

Læs mere

I følge TT 2013-02-18 så tyder et ny norsk studie på at folinsyre ikke kun minimerer risikoen for at barnet fødes med neuralrørsdefekter som f.eks. rygmargbrok, men også at folinsyre dramatisk minimerer risikoen for autisme. I studiet, hvor 85000 børn deltog, blev også mødrenes kostvaner registreret, både før og efter...

Læs mere

Prævention er formentlig en naturlig del af dit liv hvis du har et aktivt sexliv, eller hvis du overvejer at have det i fremtiden. Det er fornuftigt og vigtigt at du tænker sådan, hvis du ikke ønsker at blive gravid eller at risikere at få en kønssygdom. De fleste ved...

Læs mere

Tilbage til alle artikler