menu
HomeArtikler om fertilitetSådan finder du den rigtige graviditetstest

Sådan finder du den rigtige graviditetstest

Er det prisen, mærket eller noget helt andet som er den afgørende faktor for hvilken graviditetstest du vælger at købe og bruge?

Hos Billige-Teste har vi gjort det muligt for dig at vælge mellem mange forskellige graviditetstest, fra den billigste i vores sortiment som er en graviditetstest – strimmel til den dyreste som er digital og fra det kendte mærke Clearblue.

For at du kan vælge den rigtige graviditetstest for dig er du nødt til at vide hvad forskellen er mellem de forskellige graviditetstest vi sælger samt hvornår du kan bruge den.

Graviditetstest som er økonomiske

Hvis du ønsker at teste ofte uden at skulle tænke ret meget på økonomien bør du overveje at købe vores egne graviditetstest.

Graviditetstest – strimmel er den billigste graviditetstest i hele webshoppen, den er dog ikke så hygiejnisk fordi du skal holde ved selve test strimlen når du bruger den. Ved at købe flere graviditetstest af denne type af gangen kan du spare mange penge.

Ønsker du lidt mere komfort kan du vælge vores egen graviditetstest – stav som er lidt dyrere end graviditetstest – strimmel men stadig mere økonomiske i brug end hvis du vælger en stav fra et af de andre mærker vi fører.

Med en graviditetstest – stav i hånden kan du selv vælge om du vil opsamle urinen før du tester eller tisse direkte på testen.

Graviditetstest hvis du vil teste tidligt

Babyplan tidlig graviditetstest stav

Babyplan tidlig graviditetstest stav

Det er ikke altid let at vente med at tage en graviditetstest hvis man tror man er gravid. Vil du gerne tage en graviditetstest allerede inden menstruationen udebliver, kan du overveje at købe en af følgende graviditetstest i vores webshop

hvis du er heldig og er gravid vil en af disse graviditetstest kunne give dig et positivt svar tidligt.

Graviditetstest med komfort og flot design

De dyreste graviditetstest i vores shop er de digitale graviditetstest fra Clearblue. Detaljerne og funktionaliteten i disse test er til dig der ønsker det bedste.

Clearblue digital graviditetstest med veckoindikator

De digitale graviditetstest fra Clearblue er nemme at aflæse fordi der med ord skrives i et display om du er gravid eller ej, og deres graviditetstest med ugeindikator kan endda også fortælle dig hvor langt henne i graviditeten du er.

Så hvilken graviditetstest skal du så vælge?

Det er helt op til dig som kunde. Du skal vælge den graviditetstest der passer bedst til dit behov, din nuværende situation og din økonomi.

Vi sørger blot for at du har flere graviditetstest at vælge imellem

Husk at uanset hvilken graviditetstest du vælger at købe, så leverer vi dine graviditetstest diskret med posten som normalt er fremme dagen efter.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere