menu
Artikler om fertilitet | Produktartikler

Sådan finder du den rigtige graviditetstest

Er det prisen, mærket eller noget helt andet som er den afgørende faktor for hvilken graviditetstest du vælger at købe og bruge?

Hos Billige-Teste har vi gjort det muligt for dig at vælge mellem mange forskellige graviditetstest, fra den billigste i vores sortiment som er en graviditetstest strimmel til den dyreste som er digital og fra det kendte mærke Clearblue.

For at du kan vælge den rigtige graviditetstest for dig er du nødt til at vide hvad forskellen er mellem de forskellige graviditetstest vi sælger, samt hvornår du kan bruge den.

Graviditetstest som er økonomiske

Hvis du ønsker at teste ofte uden at skulle tænke ret meget på økonomien bør du overveje at købe vores graviditetstest fra Babyplan.

Babyplan opsamlingskop til når du skal udføre en graviditetstest og skal opsamle en urinprøve

Graviditetstest – strimmel er den billigste graviditetstest i hele webshoppen, den er dog ikke så hygiejnisk, fordi du skal opsamle en urinprøve i en bæger og dyppe testen deri når du skal udføre den. Ved at købe flere graviditetstest af denne type af gangen kan du spare mange penge.

Ønsker du lidt mere komfort kan du vælge vores graviditetstest stav fra Babyplan som er lidt dyrere end graviditetstest strimmel, men stadig mere økonomisk i brug end hvis du vælger en stav fra et af de andre mærker vi fører.

Med en graviditetstest stav i hånden kan du selv vælge om du vil opsamle urinen før du tester eller tisse direkte på testen.

Graviditetstest hvis du vil teste tidligt

Babyplan tidlig graviditetstest stav

Babyplan tidlig graviditetstest stav

Det er ikke altid let at vente med at tage en graviditetstest hvis man tror man er gravid. Vil du gerne tage en graviditetstest allerede inden menstruationen udebliver, kan du overveje at købe en af følgende graviditetstest i vores webshop

hvis du er heldig og er gravid vil en af disse graviditetstest kunne give dig et positivt svar tidligt.

Graviditetstest med komfort og flot design

De dyreste graviditetstest i vores shop er de digitale graviditetstest fra Clearblue. Detaljerne og funktionaliteten i disse test er til dig der ønsker det bedste.

Clearblue digital graviditetstest med veckoindikator

De digitale graviditetstest fra Clearblue er nemme at aflæse fordi der med ord skrives i et display om du er gravid eller ej, og deres graviditetstest med ugeindikator kan endda også fortælle dig hvor langt henne i graviditeten du er.

Så hvilken graviditetstest skal du så vælge?

Det er helt op til dig som kunde. Du skal vælge den graviditetstest der passer bedst til dit behov, din nuværende situation og din økonomi.

Vi sørger blot for at du har flere graviditetstest at vælge imellem

Husk at uanset hvilken graviditetstest du vælger at købe, så leverer vi dine graviditetstest diskret med posten som normalt er fremme dagen efter.


Hvis du stadig er i tvivl om hvilken graviditetstest du skal vælge, kan du læse mere i denne artikel:

» Guide: Hvilken graviditetstest skal du vælge?

 

Relaterede artikler

Billige-Teste Ægløsningsleksikon, alt du skal vide om fertilitet, cyklus og graviditet. Få al den viden du har brug for når I prøver at blive gravide

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Skal det være en strimmel, stav eller måske en digital graviditetstest, der skriver i displyet med tekst om du er gravid?

Læs mere

Køb dine ægløsningstest og graviditetstest på faktura hos Billlige-teste.dk, så kan du få dine teste hurtigt og betale for dem indenfor de næste 14 dage.

Læs mere

Tilbage til alle artikler