Fertilitetsmonitor

Prøver I at blive gravide? Og oplever I, at graviditeten lader vente på sig? Så kan en fertilitetsmonitor være en stor hjælp! Den følger dig og din fertilitet og fortæller dig, hvilke dage du har bedst chance for at blive gravid.

Herunder finder du flere forskellige typer monitorer til at måle fertilitet – fra den enkle og brugervenlige Clearblue Advance fertilitetsmonitor til den meget populære OvuSense fertilitetsmonitor, som også kan bruges af dig med PCO eller PCOS.

Vis: 

Spar penge på januar måneds tilbud


En fertilitetsmonitor hjælper dig til at blive gravid

Fertilitetsmonitorer fungerer ved at måle niveauet af hormonerne østrogen og LH, som er afgørende for din fertilitet. På den måde kan din fertilitetsmonitor fortælle dig, om du har en ægløsning på vej.

Billige-teste.dk er de eneste i Danmark som forhandler OvuSense Fertilitetsmonitor. Den er mere end 99 % sikker og er velegnet til alle kvinder - også til dig der måske skulle have PCO eller PCOS.

Billige-teste.dk kan også tilbyde den nye Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, som både kan teste for ægløsning og graviditet. Den nye version af den populære Clearblue fertilitetsmonitor kan forudsige op til 6 dage i hver cyklus hvor der er mulighed for at opnå graviditet ? og en undersøgelse viste en næsten dobbelt så stor chance for at blive gravid ved brug af denne fertilitetsmonitor.

Køb din fertilitetsmonitor online her

Når du køber din fertilitetsmonitor online hos billige-teste.dk får du fri fragt og hurtig levering ? vi udsender ordrer 6 dage om ugen. Vores forsendelser er altid i diskret indpakning, og fertilitetsmonitorer sendes som pakker, hvilket normalt tager 1-2 hverdage.


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.