Fertilitetsmonitor

Prøver I at blive gravide? Og oplever I, at graviditeten lader vente på sig? Så kan en fertilitetsmonitor være en stor hjælp! Den følger dig og din fertilitet og fortæller dig, hvilke dage du har bedst chance for at blive gravid.

Herunder finder du flere forskellige typer monitorer til at måle fertilitet – fra den enkle og brugervenlige Clearblue Advance fertilitetsmonitor til den meget populære OvuSense fertilitetsmonitor, som også kan bruges af dig med PCO eller PCOS.

Vis: 

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

Tilbud! 1.250,00 kr. 1.399,00 kr.

Alt hvad du skal bruge for at komme igang med Clearblue Advance Fertilitesmonitor. Monitor, 20 fertilitetstest, 4 graviditetstest og batterier medfølger. Clearblues Advance Monitor hjælper dig med at finde de dage i din menstruationscyklus, hvor du er mest fertil og hvor du så har størst chance for at blive gravid. Monitoren har dansk sprog og der medfølger dansk (oversat) brugsanvisning. Der er også vedlagt 5 pakker Babyplan folsyre.

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne
Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

1.098,00 kr.

Nyhed! - Clearblue Advanced Fertiltietsmonitor - øger dine chancer for at blive gravid med 86%*. Den nye monitor kan både bruges til at teste for ægløsning og graviditet. Clearblues monitor er blevet meget nemmere at anvende og giver et klart og tydeligt resultat i forhold til almindelige graviditetstest og ægløsningstest.

Teststicks medfølger ikke - de sælges separat.

* I undersøgelsen brugte 302 kvinder Clearblue fertilitetsmonitor, mens 347 ikke brugte noget hjælpemiddel for at opnå graviditet. I løbet af 2 cyklusser blev 89% flere gravide i den gruppe som brugte fertilitetsmonitoren, sammenlignet med den gruppe kvinder som ikke brugte noget hjælpemiddel. Kilde: Fertility and Sterility, Vol. 87. Februar 2007, The official Journal of the American Society for Reproductive Medicine.

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor
Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

Tilbud! 399,00 kr. 499,00 kr.

Pakke med 20 fertilitetstest for brug med Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, samt 4 graviditetstest som også bruges med monitoren.

Kan  bruges sammen med Clearblue Advanced fertilietsmonitor eller den gamle type monitor (dog kun de 20 fertilitetstestene; ikke de 4 graviditetstestene - de kan kun bruges med advanced modellen.

Monitoren købes separat.

Læs mere
Læs mer om Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4
OvuSense Fertilitetsmonitor

OvuSense Fertilitetsmonitor

3.749,00 kr.GARANTI*

OvuSense er en helt ny advanceret fertilitetsmonitor med en præcision på over 99%. OvuSense adskiller sig fra andre fertilitetsprodukter ved at monitoren kan anvendes af kvinder som har en ureglmæssige cyklus, som har konstateret PCO, PCOS eller blot svært ved at finde tidspunktet for sin ægløsning.

* Pengene-tilbage-garanti, hvis ingen påvist ægløsning efter 6 mdr.

Læs mere
Læs mer om OvuSense Fertilitetsmonitor

Spar penge på juni måneds tilbud


En fertilitetsmonitor hjælper dig til at blive gravid

Fertilitetsmonitorer fungerer ved at måle niveauet af hormonerne østrogen og LH, som er afgørende for din fertilitet. På den måde kan din fertilitetsmonitor fortælle dig, om du har en ægløsning på vej.

Billige-teste.dk er de eneste i Danmark som forhandler OvuSense Fertilitetsmonitor. Den er mere end 99 % sikker og er velegnet til alle kvinder - også til dig der måske skulle have PCO eller PCOS.

Billige-teste.dk kan også tilbyde den nye Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, som både kan teste for ægløsning og graviditet. Den nye version af den populære Clearblue fertilitetsmonitor kan forudsige op til 6 dage i hver cyklus hvor der er mulighed for at opnå graviditet ? og en undersøgelse viste en næsten dobbelt så stor chance for at blive gravid ved brug af denne fertilitetsmonitor.

Køb din fertilitetsmonitor online her

Når du køber din fertilitetsmonitor online hos billige-teste.dk får du fri fragt og hurtig levering ? vi udsender ordrer 6 dage om ugen. Vores forsendelser er altid i diskret indpakning, og fertilitetsmonitorer sendes som pakker, hvilket normalt tager 1-2 hverdage.


Har du brug for hjælp?

Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe dig på telefon, e-mail eller via online chat.

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.

Perfekt!
559 vurderinger

Jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med jeres teste - specielt de billige strimler virker fint for mig, som har svært ved at finde min ægløsning, så nu håber jeg bare snart at det lykkes igen...

- Dorte - mor til Erik