menu
ForsideIntimplejeIntim Ingrown Hair Cream mod indgroede hår efter barbering

Intim Ingrown Hair Cream mod indgroede hår efter barbering

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Med Intim Ingrown Hair Cream kan du nemt og naturligt modvirke de irriterende og smertefulde indgroede hår, der ofte opstår efter intimbarbering. Cremen har en mildt eksfolierende effekt, der sikrer dig det bedst mulige resultat efter barbering og modvirker røde knopper.

Køb cremen online her hos Billige Teste.

Mod indgroede hår og knopper efter intimbarbering. Tuben indeholder 40 ml.


Undgå indgoede hår med Intim Ingrown Hair Cream

Døjer du med indgroede hår, eller oplever du ofte røde knopper og generelt irriteret hud i intimregionen? Rigtig mange mennesker døjer med indgroede hår, hvilket kan være yderst smertefuldt. Indgroede hår skaber betændelse i hårsækkene, påvirker hårets groretning og modvirker, at håret kan komme fri fra huden. RFSU har lanceret Intim Ingrown Hair Cream, der er en særdeles skånsom og parfumefri creme, der modvirker og forebygger dannelsen af indgroede hår i skridtet, bikinilinjen, under armene, på benene og halsen.

Hvordan virker Intim Ingrown Hair Cream?

Med Intim Ingrown Hair Creme eksfolieres huden skånsomt, så de indgroede hår bliver frigjort fra huden. Cremen indeholder beroligende frugtsyrer, der nænsomt plejer huden og genopbygger den naturlige fugtbalance. Intim Ingrown Hair Creme bidrager samtidigt til en normal hårvækst. For at opnå den optimale virkning af produktet, anbefaler vi dig at bruge hele RFSUs intimeplejeserie.

Intim Ingrown Hair Cream bør derudover anvendes regelmæssigt mellem barbering, og skal ikke skylles af efter påføring på huden. Intim Ingrown Hair er fri for parfume og parabener, ligesom produktet er dermatologisk testet og udviklet til særligt sensitiv hud. Cremen indeholder dog AHA-syrer, så ved høj følsomhed overfor sidstnævnte, bør produktet ikke anvendes.

Produktet indeholder ikke animalske ingredienser.

Find vores andre intimplejeprodukter her


Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik