OvuSense Fertilitetsmonitor

OvuSense er en helt ny advanceret fertilitetsmonitor med en præcision på over 99%. OvuSense adskiller sig fra andre fertilitetsprodukter ved at monitoren kan anvendes af kvinder som har en ureglmæssige cyklus, som har konstateret PCO, PCOS eller blot svært ved at finde tidspunktet for sin ægløsning.

Leverngstid: 4-6 hverdage.

Læs mere

3.749,00 kr.

OvuSense pengene-tilbage-garantiOvuSense tilbyder pengene tilbage, hvis der ikke påvises nogen ægløsning, efter 6 måneders brug.Læs OvuSense garantien her

Tip en veninde

Tip en veninde

Har du lyst til at fortælle en god veninde eller din partner om vores produkter, så kan du gøre det her.

Luk

OvuSense er en helt ny advanceret fertilitetsmonitor med en præcision på over 99%. OvuSense adskiller sig fra andre fertilitetsprodukter ved at den kan anvendes af alle kvinder. som forsøger at blive gravid.

Kvinder som har en ureglmæssig cyklus og måske endda har PCO eller PCOS, kan have meget svært ved at anvende ægløsningstest eller Clearblues Fertilitetsmonitor. I stedet er OvuSense så en mulighed, som nemt og sikkert finder tidspunktet for din ægløsning.

OvuSense måler temperaturen hos en kvinde meget præcist - flere gange i timen pr. nat. Alle disse målinger danner så grund for at kunne forudsige tidspunkt for ægløsning og samtidig fastlægger OvuSense også at ægløsnings rent faktisk finder sted. Når ægløsning har fundet sted, skal OvuSenses sensor først anvendes ved starten af næste cyklus.

Hver sensor har en holdbarhed på et år, og har en unik kode. Når du har brugt din sensor i 330 dage, vil du få en besked om at der skal bruges en ny sensor i næste syklus. Hvis du fortsat har brug for OvuSense efter det første år, så køber du bare en ny sensor.

En central del af OvuSense er dens sensor, som foretager selve temperaturmålingen. Inden kvinden lægger sig til at sove, placerer hun en lille sensor i skeden. Denne sensor udfører temeraturmålingerne meget præcist og kan dermed fastlægge tidspunkt for ægløsning.

 
 
Produktnr. 9480
 


Eveline smart fertilitetssystem

Eveline smart fertilitetssystem

299,00 kr.

Eveline fertilitetssystem består af en innovativ ægløsningstest og et smart monitorsystem, der nemt fungerer med din smartphone for at forudsige dine primære ægløsningsdatoer.

Læs mere
Læs mer om Eveline smart fertilitetssystem
Eveline refill

Eveline refill

Fra 240,00 kr. per stk.

Refill pakke med ægløsningstest til brug sammen med Eveline smart fertilitetssystem. Vælg mellem 10 eller 20 stk.

 

Læs mere
Læs mer om Eveline refill
Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne

Tilbud! 1.250,00 kr. 1.399,00 kr.

Alt hvad du skal bruge for at komme igang med Clearblue Advance Fertilitesmonitor. Monitor, 20 fertilitetstest, 4 graviditetstest og batterier medfølger. Clearblues Advance Monitor hjælper dig med at finde de dage i din menstruationscyklus, hvor du er mest fertil og hvor du så har størst chance for at blive gravid. Monitoren har dansk sprog og der medfølger dansk (oversat) brugsanvisning. 

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advance Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advance testpenne
Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor

1.098,00 kr.

Nyhed! - Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor - øger dine chancer for at blive gravid med 86%*. Den nye monitor kan både bruges til at teste for ægløsning og graviditet. Clearblues monitor er blevet meget nemmere at anvende og giver et klart og tydeligt resultat i forhold til almindelige graviditetstest og ægløsningstest.

Teststicks medfølger ikke - de sælges separat.

* I undersøgelsen brugte 302 kvinder Clearblue fertilitetsmonitor, mens 347 ikke brugte noget hjælpemiddel for at opnå graviditet. I løbet af 2 cyklusser blev 89% flere gravide i den gruppe som brugte fertilitetsmonitoren, sammenlignet med den gruppe kvinder som ikke brugte noget hjælpemiddel. Kilde: Fertility and Sterility, Vol. 87. Februar 2007, The official Journal of the American Society for Reproductive Medicine.

Læs mere
Læs mer om Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor
Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

399,00 kr.

Pakke med 20 fertilitetstest for brug med Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, samt 4 graviditetstest som også bruges med monitoren.

Kan  bruges sammen med Clearblue Advanced fertilietsmonitor eller den gamle type monitor (dog kun de 20 fertilitetstestene; ikke de 4 graviditetstestene - de kan kun bruges med advanced modellen.

Monitoren købes separat.

Læs mere
Læs mer om Teststicks til Clearblue Advanced fertilitetsmonitor, 20+4

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.