menu
ForsideSædkvalitetstestSDI-test – Få testet dine sædcellers DNA

SDI-test – Få testet dine sædcellers DNA

Ikke på lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 150 kr.

Hvad får du med en SDI-test?

  1. Et meget præcist svar på om dine sædcellers DNA er skrøbeligt.
  2. En detaljeret anbefaling til, hvad du kan gøre for at opnå bedre fertilitet. Anbefalingen er baseret på et spørgeskema, som du skal udfylde.
  3. Rådgivning om hvilken type fertilitetsbehandling som vil være optimal.

Få en præcis bestemmelse af din fertilitet med konkrete råd til hvad du kan gøre for af forbedre din sædkvalitet.


En SDI-test undersøger DNA’et i sædcellerne. SDI-testen er meget præcis og giver dig en sikker afklaring på, om du har nedsat fertilitet på grund af skrøbeligt DNA i sædcellerne. Fordelene ved SDI-testen er at du får konkrete råd til hvad du kan ændre for at opnå bedre fertilitet, og dermed øge jeres chance for graviditet

Sådan virker SDI-testen

En almindelig sædkvalitetstest på et laboratorium kigger på antallet af sædceller, om sædcellerne ser normale ud, og om de kan svømme. Testen viser hyppigt, at sædkvaliteten er normal på trods af, at DNA’et er skrøbeligt. Årsagen er, at en almindelig sædkvalitetstest IKKE undersøger DNA’et i sædcellerne. Derfor får I ikke forklaringen på, at graviditeten udebliver eller, at der opstår en spontan abort.

SDI-test resultat

Resultatet af SDI-testen er en DFI værdi (DNA Fragility Index). DFI skal være under 15 for at være normal. Når DFI er mellem 15 og 25, har DNA’et øget skrøbelighed, og graviditetschancen er nedsat. Når DFI over 25, har DNA’et høj skrøbelighed og fertiliteten er stærkt nedsat.

Uanset om I prøver at få et barn på naturlig vis, eller om I allerede er i fertilitetsbehandling, er SDI-testen meget relevant.

4 fordele ved at teste dine sædcellers DNA

  1. Få afklaring på om DNA’et i dine sædceller er skrøbeligt eller robust
  2. Få en forklaring på, hvad årsagen kan være til, at DNA’et er skrøbeligt
  3. Få konkrete råd til hvad du kan ændre for at opnå bedre fertilitet, og dermed øge jeres chance for graviditet
  4. Når DNA’et i sædcellerne bliver mere robust betyder det, at mandens sundhed samtidig forbedres, da DNA’et bliver mere stabilt i alle kroppens celler. Samtidig nedsættes risikoen for sygdomme hos barnet (bl.a. autisme, skizofreni, ADHD mv.).

Få svaret senest 7 dage fra du har sendt prøven til laboratoriet

Når du har bestilt en SDI-test, vil du blive kontaktet for at aftale den nærmere tidsplan. Der skal nemlig gå nogle dage fra seneste tidspunkt, hvor du har haft sex til, at sædprøven kan opsamles.

Du får efter aftale tilsendt en beholder, som benyttes til at sende sædprøven til laboratoriet. Sædprøven fryses ned i beholderen og sendes retur ved brug af den medsendte retur-label.

Når du har afsendt beholderen, vil du få svar på testen inden for 7 dage. Du får et svaret i en Sikker besked (krypteret mail). Klik på linket i mailen og få en PIN-kode sendt til din mobiltelefon. Med PIN-koden kan du åbne mailen og downloade resultatet af din SDI-test.

Udførelse af SDI-testen sker i samarbejde med SPZ Lab A/S, Symbion Science Park, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø, Danmark.

Se hvordan du gør prøven klar til forsendelse

Brugsanvisning

Download SDI-test

Find vores andre sædkvalitetstests her.


Relaterede varer

Hej, har du brug for hjælp?
Ane sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info@billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik