Sædtest

Det er hurtigt og enkelt at teste din sædkvalitet hjemme med en sædtest fra billige-teste.dk. Vi har flere typer sædtest i høj kvalitet, og når du køber din sædtest online, får du fri fragt, levering fra dag til dag og en forsendelse i super diskret indpakning.

Se udvalget af sædkvalitetstest og vores andre produkter til mandlig fertilitet herunder og køb dine varer i dag. Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til kundeservice.

Vis: 

Spar penge på januar måneds tilbud


Test din sædkvalitet hjemme

Når du køber sædtest til hjemmebrug fra billige-teste.dk, får du altid en grundig manual på dansk. Vores sædkvalitetstest er sikre og nemme at bruge, og du får hurtigt svar på, hvordan kvaliteten af din sæd ser ud.

For ekstra sikkerhed for resultatet, bør du overveje vores fertilityscore sædtest. Den måler ikke blot antallet af sædceller, men også hvor stor en del af cellerne, der er ?motile?, dvs. bevæger sig, som de skal. På den måde ligner den populære fertilityscore sædtest meget de professionelle tests, som anvendes på klinikker.

Hver 6. par oplever problemer med at blive gravide ? og i næsten halvdelen af tilfældene skyldes det mandens sædkvalitet. Derfor er det en god idé at teste din sædkvalitet hjemme, inden I bruger tid og penge på at forsøge at blive gravide med f.eks. ægløsningstests.

Når du køber sædkvalitetstest online

Det er nemt, hurtigt og sikkert at købe sædtest og andre af vores varer til mandlig fertilitet her i webshoppen. Udover vores test af sædkvalitet kan du bl.a. også købe kosttilskud til at øge mandlig fertilitet samt skridtkølere, der ligeledes er kendt for at kunne forbedre kvaliteten af din sæd. Bestiller du i dag, kan du have dine varer allerede i morgen.


Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.