Senest opdateret, 12 september 2018

Clearblue ægløsningstest - dobbelt hormonindikator

Efter de digitale ægløsningstest blev udviklet og kom på markedet har Clearblue videreudviklet produktet yderligere, for nogle kvinder har en meget hurtig stigning i hormonet LH (det luteiniserende hormon)

Det er dette hormon som ægløsningsteste måler niveauet på og ud fra det afgør om ægløsningstidspunktet forekommer indenfor de næste ca. 24-37 timer eller ej.

Det betyder at hvis du er en af de kvinder som har denne “udfordring” så har du sikkert oplevet at du -

  1. enten ikke finder ægløsningstidspunktet og dermed får en positiv ægløsningstest i løbet af din cyklus.
  2. at du skal bruge mange flere ægløsningsteste i løbet af din cyklus og måske endda teste indtil flere gange hver dag for bare at være nogenlunde silkker på at du faktisk får en positiv ægløsnigstest i den pågældende cyklus.

 

Der er flere hormoner med i spillet

Men Clearblue har måske fundet en løsning til disse kvinder, for hormonet LH er ikke det eneste hormon som stiger og falder i cyklus.

Clearblue_Egglosningstest_dobbel_10stk_2_NO-DK

Det kvindelige kønshormon østrogen har også en vigtig rolle i forhold til at din krop forbereder sig på ægløsning og den kommende graviditet. Og det Clearblue har fundet ud af er at udvikle en digital ægløsningstest som måler både stigning i LH og stigning i østrogen, og ved at analysere hvordan de to hormoner er på den pågældende dag i din cyklus.

Produktet hedder digital ægløsningstest med dobbelt hormonindikator - et langt men meget sigende navn til ægløsningstestene.

Det betyder paktisk taget at du nu allerede tidligere end før - end hvis du bruger en alm. ægløsningstest - kan få svar på om du har mulighed for at kunne blive gravid den pågældende dag du tester.

Det er nemlig så smart at kønshormonet østrogen stiger allerede INDEN hormonet LH gør - hvilket giver dig information om at du indenfor de næste ca. 5 dage formentlig får din ægløsning.

Med de almindelige ægløsningsteste som kun måler stigningen i hormonet LH får du max. 2 dage til at forberede dig på at ægløsningen er på vej.

Men da det kvindelige kønshormon allerede stiger inden LH stiger får du altså endnu mere vigtig information og får op til hele 4 frugtbare dage til evt. “forberedelser”.  

Også en super test for dig som er nødt til at planlægge

Mange kvinder som står med en positiv ægløsningstest ærger sig ekstremt meget for lige netop i den periode er deres partner ikke hjemme, og ingen sædceller = ingen graviditet.

Så kan det hjælpe nok så meget at ægløsningen sker og at de bruger penge på ægløsningsteste.

Men ved at bruge Clearblues digitale ægløsningstest med dobbelt hormonindikator kan en del af disse kvinder nu få flere dage hvor de kan planlægge at være sammen med deres partner og dermed opnå en god mulighed for at blive gravid.

Denne ægløsningstest finder nemlig oftest helt op til 2 dage ekstra - end de almindelige ægløsningeste - hvor kvinden har en chance for at blive gravid hvis hun har samleje.

Men nu hvor emnet er omkring din partner, så kan det være en overvejelse værd at I ikke udelukkende fokuserer på hvornår din ægløsning sker, for udfordringen med at du bliver gravid kan også ligge hos din partner - i forhold til hans sædkvalitet.

Du kan jo overveje at tage en snak med ham omkring at han selv også sin sædkvalitet derhjemme med en sædkvalitstest.  

Testen kan bruges til mange formål

Der er selvfølgelig også rigtig mange andre kvinder end blot dem med en partner som ikke er til stede omkring ægløsning som vil kunne få glæde af testen.

Har du f.eks. smerter i underlivet omkring ægløsningstidspunktet eller får andre symptomer som kan være ubehagelige at gå rundt med på f.eks. jobbet. Så er det nemmere for dig at planlægge at du så ikke arbejder den dag - og får lidt flere dage til at forberede din chef på dit fravær.

Testen kan måske være en ekstra bonus oveni det at du finder dit ægløsningstidspunkt. Du ved sikkert allerede selv din egen årsag til at bruge denne fantastiske inovative og forudseende ægløsningstest i din næste cyklus.  

Nem, sikker og hurtig at bruge

Som alle ægløsningsteste fra Clearblue er testen udformet som en stav, den er sikker at bruge og meget nem - du vælger selv om du vil opsamle urinen i et rent bæger og udføre testen efter du har været på toilettet eller om du vil tisse direkte på testens sugende del.

Testen er en såkaldt digital ægløsningstest og er derfor udstyret med et display hvor du nemt og tydeligt kan aflæse resultat af dagens test.

Der medfølger en god og forklarende brugsanvisning sammen med produktet så du ved hvordan du bruger den og hvornår du skal starte med at teste.

Har du en uregelmæssig cyklus kan du finde “opskriften” på hvordan du finder ud af hvilken dag i din cyklus du skal teste ved at læse vores generelle artikel om digitale ægløsningsteste.

Hver pakke du køber af disse ægløsningsteste indeholder hele 10 teste så du er sikker på at have til hele din cyklus og dermed opnår du en større sandsynlighed for at finde de dage hvor du bør have samleje.

Vi fandt denne her video - desværre kun på engelsk - så du kan se hvor nem testen er at bruge og efterfølgende aflæse

 

Sådan aflæser du resultatet

Det er ekstra nemt at aflæse resultatet af denne ægløsningstest fordi den er udstyret med et display hvor et symbol bliver vist hver gang du tester.

En tom ring = (meget) lille chance for at blive gravid

Når du tester i starten af din cyklus vil du med stor sandsynlighed få et symbol der ligner en tom ring - det betyder at du - hvis du har samleje - kun har en meget lille chance for at blive gravid den dag.

En smiley der blinker = God chance for at blive gravid.

Når du tester en dag og ser dette symbol - blinkende smiley - betyder det at testen har opdaget at hormonet østrogen er steget og det er på disse dage at du kan opnå en graviditet hvis du har samleje.

Det er de her dage som de alm. ægløsningsteste ikke opdager fordi de kun undersøger niveauet af LH , og som giver dig nogle ekstra chancer for at blive gravid i denne cyklus.

En smiley der vises konstant på displayet

Når du ser en smiley som vises på displayet hele tiden og som IKKE blinker, så ved du at du nu er på dit højeste fertilitetsniveau i din cyklus - og det er nu at du skal være sammen med din partner hvis I ønsker at blive gravide.

 

Er det her en ægløsningstest for dig?

Det kan være svært at vide præcis hvilken ægløsningstest som passer til lige netop de behov du har

Du kan altid gå ind og kikke på de forskellige ægløsningsteste vi har i vores shop og så ud fra dine krav og behov vælge den rigtige at bruge næste cyklus du skal finde ægløsningen.

Skrevet af Birgit Larsen

profilbillede-birgit

Jeg har i mange år, personligt som professionelt, beskæftiget mig med emnerne fertilitet, graviditet og fødsel.

Først og fremmest fordi jeg selv er mor til 6 børn, heraf et hold tvillinger, men jeg er også den tidligere indehaver af websitet Min-Mave.dk som jeg arbejdede med i 11 år.

Kilder:

Digital ægløsningstest med dobbelt hormonindikator - Brugsanvisning

Digital ægløsningstest - Brugsanvisning


Spar penge på januar måneds tilbud

Relaterade artiklar

Guide: Hvilken graviditetstest skal du vælge?

Skal det være en strimmel, stav eller måske en digital graviditetstest, der skriver i displyet med tekst om du er gravid? Læs mere

NYHED: Bestil på faktura i dag og betal om 14 dage.

Køb dine ægløsningstest og graviditetstest på faktura hos Billlige-teste.dk, så kan du få dine teste hurtigt og betale for dem indenfor de næste 14 dage. Læs mere

At modtage graviditet- og ægløsningstest om vinteren

Mange af vores kunder stiller spørgsmålet; Tåler tests for at være udendørs i f.eks. postkassen, når det er minus grader udenfor? Få svar her Læs mere

Nyt om folinsyre - studie viser at folinsyre minimerer risikoen for autism

I følge TT 2013-02-18 så tyder et ny norsk studie på at folinsyre ikke kun minimerer risikoen for at barnet fødes med neuralrørsdefekter som f.eks. rygmargbrok, men også at folinsyre dramatisk minimerer risikoen for autisme. Læs mere

Clearblue Digital graviditetstest

En digital graviditetstest er det nyeste produkt på markedet indenfor graviditetstests - de er udformet med et display hvor slutresultatet - gravid eller ikke gravid - udførligt kommer til at stå i et display som en tekst. Læs mere

Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator

I mange år har kvinder verden over kunnet tage en graviditetstest derhjemme i fred og ro og dermed få svar på det store spørgsmål om de var gravide eller ej. Læs mere

Clearblue graviditetstest - Her er forskellene

Clearblue har adskillige førende og innovative produkter på markedet som hjælper mange kvinder som har et ønske om at stifte en familie. Læs mere

Digital ægløsningstest

En digital ægløsningstest er en af de nyeste typer på markedet, som gør det endnu mere enkelt, hygiejnisk og sikkert for kvinder at teste derhjemme og finde ud af hvornår ægløsningstidspunktet ligger. Læs mere

Hvornår kan man tage en graviditetstest?

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket. Læs mere

Guide til sædkvalitetstest

Få overblik over 3 selvtest til at måle sædkvalitet, og gør valget af den rigtige test nemmere Læs mere

Øg chancerne for at blive gravid med Eveline smart fertilitetssystem

Går du og drømmer om at blive gravid, men er det ikke lige sket endnu? Så er der heldigvis hjælp at hente! Den nye Eveline Ovulation test fortæller dig nemlig med stor præcision, hvornår det er lettest for dig at gøre drømmen om familieforøgelse til virkelighed. Læs mere

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.