Senest opdateret, 9 september 2016

Sådan finder du den rigtige graviditetstest

Er det prisen, mærket eller noget helt andet som er den afgørende faktor for hvilken graviditetstest du vælger at købe og bruge?

Hos Billige-Teste har vi gjort det muligt for dig at vælge mellem mange forskellige graviditetstest, fra den billigste i vores sortiment som er en graviditetstest – strimmel til den dyreste som er digital og fra det kendte mærke Clearblue.

For at du kan vælge den rigtige graviditetstest for dig er du nødt til at vide hvad forskellen er mellem de forskellige graviditetstest vi sælger samt hvornår du kan bruge den.

 

Graviditetstest som er økonomiske

Hvis du ønsker at teste ofte uden at skulle tænke ret meget på økonomien bør du overveje at købe vores egne graviditetstest.

Graviditetstest - strimmel er den billigste graviditetstest i hele webshoppen, den er dog ikke så hygiejnisk fordi du skal holde ved selve test strimlen når du bruger den. Ved at købe flere graviditetstest af denne type af gangen kan du spare mange penge.

Ønsker du lidt mere komfort kan du vælge vores egen graviditetstest - stav som er lidt dyrere end graviditetstest - strimmel men stadig mere økonomiske i brug end hvis du vælger en stav fra et af de andre mærker vi fører.

Med en graviditetstest - stav i hånden kan du selv vælge om du vil opsamle urinen før du tester eller tisse direkte på testen.

 

Graviditetstest hvis du vil teste tidligt

Det er ikke altid let at vente med at tage en graviditetstest hvis man tror man er gravid. Vil du gerne tage en graviditetstest allerede inden menstruationen udebliver, kan du overveje at købe en af følgende graviditetstest i vores webshop

hvis du er heldig og er gravid vil en af disse graviditetstest kunne give dig et positivt svar tidligt.

 

Graviditetstest med komfort og flot design

De dyreste graviditetstest i vores shop er de digitale graviditetstest fra Clearblue. Detaljerne og funktionaliteten i disse test er til dig der ønsker det bedste.

De digitale graviditetstest fra Clearblue er nemme at aflæse fordi der med ord skrives i et display om du er gravid eller ej, og deres graviditetstest med ugeindikator kan endda også fortælle dig hvor langt henne i graviditeten du er.

 

Så hvilken graviditetstest skal du så vælge?

Det er helt op til dig som kunde. Du skal vælge den graviditetstest der passer bedst til dit behov, din nuværende situation og din økonomi.

Vi sørger blot for at du har flere graviditetstest at vælge imellem

Husk at uanset hvilken graviditetstest du vælger at købe, så leverer vi dine graviditetstest diskret med posten som normalt er fremme dagen efter.


Skrevet af Birgit Larsen

profilbillede-birgit

Jeg har i mange år, personligt som professionelt, beskæftiget mig med emnerne fertilitet, graviditet og fødsel.

Først og fremmest fordi jeg selv er mor til 6 børn, heraf et hold tvillinger, men jeg er også den tidligere indehaver af websitet Min-Mave.dk som jeg arbejdede med i 11 år.


Spar penge på januar måneds tilbud

Relaterade artiklar

Om graviditet og graviditetstest

Hvordan virker en graviditetstest og hvonår kan man stole på resultatet hvis graviditetstesten er positiv. Vi fortæller dig om graviditet og graviditetstest. Læs mere

Hvornår bliver en graviditetstest positiv efter ægløsning hvis man er gravid?

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme. Læs mere

Online Graviditetstest

Læs mere

Har du brug for hjælp?

info@billige-teste.dk

Man-Fre 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

70 200 128


Dine fordele

  • Vi udsender ordrer 6 dage om ugen!
  • Kvalitetsteste til gode priser
  • Hurtigt og diskret levering
  • Personlig kundeservice
  • Mulighed for fertilitetsrådgivning
  • 21 dages fuld returret – 90 dage for ægløsningstest og testsæt 
  • Testene er CE mærket og godkendt af FDA

 

Læs mere her


Ved køb for 60,00 kr.