menu

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 149 kr.

Clearblue testsæt

Med et samlet testsæt fra Clearblue får du alt du skal bruge i forbindelse med planlægningen af din graviditet. Du kan enten vælge at købe et testsæt bestående af Clearblue Advance fertilitetsmonitor og 20 stk. Advance testpenne, eller du kan vælge et pakketilbud og få 10 stks. Clearblue digitale ægløsningstest og 1 stk. Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator. Med vores pakketilbud sparer du penge på graviditetstest og ægløsningstest fra Clearblue.

Mixpack Clearblue Ægløsningstest + Babyplan Test Tidligt

 
-20%
Mixpack Clearblue Eggløsningstest + Baby Plan Test tidlig
308,00 kr.
Vores pris 245,00 kr.
Pakke med 10 stk. ægløsningstest + 5 stk. test tidligt graviditetstest
Læs mere og bestil

Pakketilbud - Clearblue digitale ægløsnings- & graviditetstest

-8%
clearblue digital testsæt
357,00 kr.
Vores pris 329,00 kr.
Kom i gang med projekt "bliv gravid" med dette Clearblue pakketilbud!
Læs mere og bestil

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor + 20 stk. Advanced teststicks

-11%
Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor,20+4 st teststickor
1.399,00 kr.
Vores pris 1.250,00 kr.
20 stk. Clearblue  fertilitetstest + 4 stk. graviditetstest medfølger.
Læs mere og bestil

Clearblue testpakke – en fornuftig beslutning

Som det eneste brand på det danske marked tilbyder Clearblue både digitale graviditetstests og digitale ægløsningstests. Denne testtype er et særdeles fordelagtigt valg for dig, der måske tidligere har været eller er tvivl om resultatet når du aflæser en almindelig graviditets – eller ægløsningstest. Clearblues digitale graviditetstests giver dig hurtigt og nemt et letforståeligt svar på, om du er gravid og i så fald, hvor langt henne i graviditeten du er.

Spar tid og penge

Du kan læse om de mange fordele ved en digital ægløsningstest, hvis du er i tvivl om hvad der er bedst. Du sparer i hvert fald tid og får et mere præcist resultat ved en digital ægløsningstest. Har du ikke brugt ægløsningstest før og er i tvivl om det virker, kan du læse om hvordan ægløsningstest hjalp Julia til at blive gravid. Med en Clearblue fertilitetsmonitor har du ligeledes muligheden for at få at vide, hvilke dage i din cyklus du er allermest fertil.

Hurtig og diskret levering

Når du køber din Clearblue testpakke hos Billige-teste.dk, garanterer vi diskret og lynhurtig levering. Vi pakker ordrer 6 dage om ugen og bestræber os altid på at have dag-til-dag levering. Når du køber et samlet testsæt fra Clearblue er du altid sikret fri fragt – uanset om du vælger en samlet pakke med Clearblue Advance fertilitetsmonitor og Advance testpenne, eller om du vælger pakketilbuddet med Clearblues digitale ægløsningstests og Clearblues digitale graviditetstest.

Se også vores andre testsæt.

Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Ring eller skriv på:

Tlf. 70 200 128
info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik