menu
ForsideBliv gravid pakke - TestsætClearblue testsætPakketilbud – Clearblue digitale ægløsnings- & graviditetstest

Pakketilbud – Clearblue digitale ægløsnings- & graviditetstest

På lager

Hurtig levering
indenfor 1-2 hverdage

E-mærket
Godkendt af E-handelsfonden

Gratis fragt
over 199 kr.

Pakketilbud fra Clearblue med 10 stk. digitale ægløsningstests og 1 stk. digital graviditetstest med ugeindikator

Prøver i at blive gravide? Vi har samlet denne pakke med 10 stk. digitale Ægløsningstests så du kan finde det rette tidspunkt for samleje og en digital graviditetstest for at se om det er lykkedes for jer.

Kom i gang med projekt "bliv gravid" med dette Clearblue pakketilbud!


Digital bliv gravid pakke fra Clearblue

Vil du have hjælp til at blive gravid nemmere? Det kan være svært at holde styr på sin ægløsning og det er sjældent at du kun får brug for én graviditetstest. Du kan læse mere om graviditetstest her og hvornår du har størst chance for at blive gravid her. Vi har sammensat denne pakke til projekt baby med det udgangspunkt at du hurtigt og nemt skal kunne finde det tidspunkt i din cyklus hvor du er mest fertil og derefter kunne teste om du er blevet gravid.

Pakken består af 10 ægløsnings testpenne og en graviditetstest, alle med digitalt display. Du kan læse mere om Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator i denne artikel.

Både ægløsningstestene og graviditetstesten er formet som en digital stav der både er nem og hygiejnisk at anvende. Ikke noget med først at skulle opsamle urinen i et bæger, du kan nemlig tisse direkte på testen. Når du har tisset på testpennen du får allerede efter 3 minutter i det digitale display.

Ægløsningstesten fortæller dig hvornår du har ægløsning ved hjælp af symboler og graviditetstest fortæller dig med ord om du er gravid eller ej.

Ægløsnings og graviditetstests af højeste kvalitet.

Clearblue ægløsnings og graviditetsteste hører til bland de mest nøjagtige, følsommer og præcise tests på markedet. De er både CE mærket og godkendt amerikanske lægemiddelstyrelse U.S. Food and Drug Administration også kaldet FDA.

Både graviditetstesten og Ægløsningstestene er over 99% sikre. Ægløsningstesten kommer i 10 styks pakker hvilke øger chancen for at finde ægløsningstidspunktet med 12%, i forhold til normale 7 styks pakker. Graviditetstesten har en høj følsomhed (25mlU/mL) .

Læs mere om Clearblue digital ægløsningstest i 10 stk. pakke – Produktnr 6760

Læs mere om Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator – Produktnr. 6450

Se alle produkter fra Clearblue


Hej, har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Skriv vores chat eller på:

info @ billige-teste.dk

Mandag-fredag
09.00 – 16.00

Her kan du betale sikkert med

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken TFP Stork Fertility. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik