menu
Artikler om fertilitet | Produktartikler

Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator

I mange år har kvinder verden over kunnet tage en graviditetstest derhjemme i fred og ro og dermed få svar på det store spørgsmål om de var gravide eller ej.

Clearblue har så taget udviklingen et skridt længere og udviklet en digital graviditetstest som også giver kvinder en ide om hvor langt henne i graviditeten de allerede er når de bruger testen.

Et spørgsmål som mange kvinder tænker på når de første gang ser at graviditetstesten bliver positiv.

Sådan virker graviditetstesten

Graviditetstesten med ugeindikator fungerer på den måde i starten at testen opsuger kvinders urin og testen begynder derefter at analysere om der er graviditetshormon (hcg) i urinen.

Imens testen arbejder kan du se et lille timeglas-symbol – det viser sig at testen er udført korrekt og at du snart kan forvente at resultatet om du er gravid eller ej bliver vist i displayet.

Clearblue digital graviditetstest med veckoindikator

Når testen har analyseret urinen – ud fra niveauet af graviditetshormonet (hcg) – vil det første resultat snart vise sig i testens display – på Clearblue digital graviditetstest med indbygget ugeindikator vil der først med ren tekst stå “gravid” eller “ikke gravid” i det lille display på testen.

Det er en af de absolut smarte ting ved de digitale graviditetstest som mange kvinder er glade for – at de nu ikke længere behøver stå og vurdere om der faktisk er farve i stregen som de behøver på de fleste alm ikke-digital graviditetsteste.

På de nyudviklede digitale graviditetstest er der ikke længere tvivl om resultatet. Hverken for kvinden eller andre som læser teksten i displayet.

Clearblue digital graviditetstest giver et klart og tydeligt resultat

Clearblue Digitalt graviditetstest

Det er nu helt tydeligt at se om kvinden er gravid eller om hun ikke er gravid

Hvis testen du tager giver udslaget “gravid” i displayet kan du roligt vente spændt lidt længere for indenfor maksimalt nogle minutter kommer der nu en ekstra tekst frem i displayet på testen. Teksten kan se ud som på en af de følgende billeder

Det er vigtigt at du er opmærksom på, at for at du får de samme antal graviditetstuger som din læge og andre inden for sundhedsvæsenet beregner når du er i kontakt med dem, skal du lægge 2 uger til resultatet som står i displayet på testen.

Lægerne bruger nemlig din sidste menstruations første dag som beregning for hvor langt henne i graviditeten Mens Clearblue digitale graviditetstest med ugeindikator giver dig resultatet i displayet ud fra hvornår ægget formentlig blev befrugtet

Sådan aflæses resultatet af testen

Clearblue digital graviditetstest ger ett klart och tydligt resultat

  • 1-2 bliver altså 3-4 uger henne i graviditeten
  • 2-3 bliver 4-5 uger henne i graviditeten
  • 3+ bliver til 5+ uger henne i graviditeten (altså mere end 5 uger henne i graviditeten)

Du ved nu – efter du har brugt denne graviditetstest og fået resultatet gravid – information om at du ikke blot er gravid men du har oveni også fået et estimat omkring hvor langt henne i graviditeten du formentlig er.

Se den og vores store udvalg af andre graviditetstest i vores webshop.

Kilder:

Download Clearblue Graviditetstest med ugeindikator

 

Relaterede artikler

Det er vigtigt at du overvejer hvilket behov du har, når du skal finde den rigtige graviditetstest. Vi fortæller dig om de forskellige typer så du bedre kan vælge den graviditetstest der passer til dig.

Læs mere

Mellem hver 4. og hver 6. dansker har svært ved at få børn, så det er meget naturligt, hvis du overvejer, hvordan det står til med din egen fertilitet. Måske prøver du at få barn, men graviditeten lader vente på sig, eller måske vil du gerne vide, om du bør være ude i god tid, når du en dag vil have børn. Uanset hvorfor, er der flere forskellige veje til et fertilitetstjek – både for mænd og kvinder.

Læs mere

Køb dine ægløsningstest og graviditetstest på faktura hos Billlige-teste.dk, så kan du få dine teste hurtigt og betale for dem indenfor de næste 14 dage.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Tilbage til alle artikler