menu

Graviditetstests

Billige graviditetstests

Køb billige graviditetstests hos os og vær sikker på at få et kvalitetsprodukt. Hos Billige-teste.dk ved vi hvor vigtigt det er med præcise oplysninger. Vi sælger en lang række kvalitets fertilitetsprodukter, heriblandt billige graviditetstests. Når du køber online er du sikker på effektiv service og hurtig levering.

  • Graviditetstegn Graviditetstegn som udebleven menstruation og brystspændinger betyder, at du måske er gravid. Du finder her et stort udvalg af tests, der med høj sikkerhed giver dig svar inden for 1 minut. Klik ind til os, når du har graviditetstegn, vi har de bedste priser og hurtig levering, nemmere bliver det ikke!
  • Menstruation Menstruation er resultatet af, at der ikke er sket befrugtning af et æg, hvorefter livmoderslimhinden afstødes. Hvis du ikke får din menstruation som forventet, er du måske gravid. Bestil en graviditetstest online med det samme og modtag den med posten i morgen, det er nemt og billigt!
  • Måske gravid Måske gravid? Med en test kan du nemt og hurtigt finde ud af, om du er blevet gravid. Du finder her et stort udvalg af tests, der kan registrere ægløsning eller graviditet. Hvis du er i tvivl om du måske er gravid, så bestil en test over nettet i dag og modtag den med posten i morgen.
  • Negativ En negativ graviditetstest angiver, at du ikke er blevet gravid. Vi fører et stort udvalg af graviditetstests, der giver næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat. Testen måler på indholdet af graviditetshormonet HCG, og allerede efter et minut kan du se om testen er negativ eller positiv.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere