menu
HomeArtikler om fertilitetØg chancerne for at blive gravid med Eveline smart fertilitetssystem

Øg chancerne for at blive gravid med Eveline smart fertilitetssystem

Går du og drømmer om at blive gravid, men er det ikke lige sket endnu? Så er der heldigvis hjælp at hente! Det nye Eveline smart fertilitetssystem fortæller dig nemlig med stor præcision, hvornår det er lettest for dig at gøre drømmen om familieforøgelse til virkelighed.

Prisvindende fertilitetsmonitor

Hvornår har du ægløsning? Det er der flere måder at finde ud af på – og du har sikkert allerede prøvet de fleste af dem. Engangstests eller tommelfingerreglen om, at det er 12-16 dage før første menstruationsdag. Fælles for dem begge er, at de ikke er lige så præcise som Eveline ægløsningstest med fertilitetsmonitor. Og det er netop derfor, at fertilitetsmonitoren vandt Best Babytech Awards i 2018. Fertilitetsmonitoren kan nemlig fortælle dig ret præcist, hvornår du har ægløsning.

Lær din fertilitetsprofil at kende

Eveline fertilitetsmonitor giver dig mulighed for at lære dig selv, din cyklus og fertilitet meget bedre at kende – monitoren samler nemlig resultaterne af dine ægløsningstests i en fertilitetskalender på din smartphone. Med fertilitetskalenderen kan du se, hvornår på måneden, du har bedst mulighed for at blive gravid og så giver den dig besked, når du er allermest fertil. På den måde fungerer fertilitetsmonitoren som en personlig assistent som sørger for, at du aldrig går glip af en fertil dag igen.

Sådan virker Eveline smart fertilitetssystem

Når du bestiller en Eveline smart fertilitetssystem, får du et produkt, der består af tre dele:

1. 10 ægløsningstest
2. En lille holder til din smartphone (den medfølgende holder passer til alle smartphones)
3. En app, du skal installere på din smartphone

Eveline består af 3 dele

De 10 ægløsningstests er engangstests lige som de ægløsningstests, du kender i forvejen – og du tager dem på præcis samme måde. Når du har taget en test sætter du den fast på holderen, der er monteret på din smartphone. Herefter aflæser din smartphone testresultatet og registrerer det i appen, som opbygger en kalender på baggrund af dine resultater.

Eveline app

Bestil din test online

Eveline smart fertilitetssystem kan købes her, hvor du også kan finde mere information om testen. Testen kan købes med og uden holder, der passer til alle smartphones.

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere