menu
HomeArtikler om fertilitetClearblue Digital graviditetstest

Clearblue Digital graviditetstest

En digital graviditetstest er det nyeste produkt på markedet indenfor graviditetstests – de er udformet med et display hvor slutresultatet – gravid eller ikke gravid – udførligt kommer til at stå i et display som en tekst.

Det betyder at du nu ikke længere behøver at være i tvivl om hvad resultatet af testen faktisk er som ved de andre graviditetstests som ikke er digitale.

Hvordan virker den digitale graviditetstest fra Clearblue?

En digital graviditetstest virker på samme måde som andre graviditetstests på markedet.

Når kvinders urin er blevet opsuget i testen, analyserer testen niveauet af hcg og alt efter mængden af dette giver testen et udslag som for de digitale graviditetstests vedkommende er ret tydeligt fordi selve teksten “gravid” eller “ikke gravid” vises i displayet.

Det er altså slut med at være i tvivl om testens udslag fordi du – som på de alm graviditetstests som ikke er digitale – selv skal bedømme teststregens bredde og hvilken farve den har. Det slipper du helt for hvis du bruger de digitale teste.

De digitale graviditetsteste er meget sikre – mere end 99% – og derfor kan du nu få vished for om du er gravid eller ej, på en hurtig sikker måde i fremtiden med dette produkt.

På bare 3 minutter vil du vide om du er gravid eller ej.

Clearblue digital graviditetstest er så følsom at du kan teste hele 4 dage før du forventer at få din menstruation – men du skal være opmærksom på at jo længere du kan vente jo større er sandsynligheden for at finde ud af om du er gravid eller ej.

Sandsynligheden for at få et positivt svar med Clearblue digital graviditetstest er

  • 95% hvis du tester 1 dag før forventet menstruation
  • 90% hvis du tester 2 dage før forventet menstruation
  • 82% hvis du tester 3 dage før forventet menstruation
  • 51% hvis du tester 4 dage før forventet menstruation

Clearblue Digital graviditetstet med ugeindikator

Digital graviditetstest

Udviklingen indenfor dette digitale produkt er endda kommet et skridt videre og producenten Clearblue har som de eneste udviklet en digital graviditets som også har en ugeindikator.

Det at testen har en ugeindikator betyder at du ikke kun får at vide om du er gravid eller ej. Testen analyserer også – ud fra hvilken mængde graviditetshormon (hcg) som er i din urin, hvor langt henne i graviditeten du formodes at være.

Er du gravid får du først resultatet “gravid” vist i displayet – og derefter vil displayet lidt senere også vise hvor langt henne i graviditeten den beregner du er, taget ud fra befrugtningstidspunktet.

For at få det antal uger du faktisk er henne i graviditeten skal du lægge 2 til tallet – Er tallet 2-3 er du altså 4-5 uger henne i din graviditet.

Clearblue digital graviditetstest med ugeindiktor kan udelukkende købes gennem vores webshop i Danmark. Læs mere om: gravidietstesten med ugeindikator

Billige-Teste.dk har mange flere graviditetsteste i shoppen, så vi er sikre på at du finder en der passer til dine behov

Se hele vores udvalg af billige og digitale graviditetstest her

Kilder:

Clearblue – Digital graviditetstest

Clearblue – Digital graviditetstest med ugeindikator

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere