menu

Baby monitor

En baby monitor er en helt ny og unik metode, hvorved du kan følge med i dit barns hjertefrekvens derhjemme. Med en baby monitor kan også den vordende far og eventuelle søskende følge med i den lille babys hjertelyde. Klik ind og se mulighederne for at leje eller købe en BabyWatcher i dag!

Baby monitor

En baby monitor finder du hos Billige-teste.dk. Vi fører et stort udvalg af kvalitets produkter til dig, der er gravid eller gerne vil være det. Se vores BabyWatcher, der er en baby monitor, der giver dig mulighed for at holde øje med, om dit barns hjertefrekvens er normal. Den skal gerne ligge mellem 120 og 160 slag i minuttet, hvis du er stresset, ryger eller drikker alkohol, kan den ligge højere. Med en baby monitor har du således mulighed for at få et nært forhold til dit barn meget tidligt i graviditeten, samtidig med at du kan holde øje med at alt er, som det skal være. Ligger hjertefrekvensen under 100 eller over 190 slag i minuttet, bør du kontakte din læge. Klik ind og læs mere om vores baby monitor, det er nemt at bestille over nettet, vælg mellem køb eller leje. Se vores Baby monitor i menuen til venstre.

  • Heart rate monitor En heart rate monitor giver dig mulighed for at høre dit ufødte barns hjerteslag! Med en BabyWatcher kan du derhjemme anvende ultralydsudstyr, der er lige så professionelt, som det jordemoderen anvender. Du kan enten leje eller købe en BabyWatcher, klik ind og læs mere.
  • Monitor En monitor giver dig og din familie en enestående mulighed for at høre dit barns hjerteslag. Med en MAS Baby-Watcher kan du nemt registrere dit barns hjerte frekvens på en monitor derhjemme og dele oplevelsen med barnets far eller søskende. Du kan vælge mellem at leje eller købe apparatet.
  • Hjerterytme Hjerterytme hos et ufødt barn bør ligge mellem 120 og 160 slag i minuttet. Med en MAS BabyWatcher kan du nu følge dit barns hjerterytme derhjemme med kvalitets udstyr som det jordemoderen bruger. Du kan leje eller købe en BabyWatcher i dag, klik ind og se mere!
  • Prævention Prævention behøver ikke at være et indgreb i din krops naturlige balance med produkter som p-piller, minipiller eller spiral. Den mest naturlige form for prævention du kan få er ved at fastslå de fertile perioder i din cyklus, hvor du bør anvende prævention. Klik ind og læs om Persona testen.

Kilder:

Babyplan – Ultralydsmonitor

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere