menu

Positiv

En positiv graviditetstest betyder med over 99 % sikkerhed, at du er gravid. Men du skal altid tage til lægen og få det bekræftet. Du finder her et stort udvalg af tests i høj kvalitet til lave priser, der kan fortælle dig på under 1 minut om testen er positiv eller negativ. Bestil nu, det er nemt og billigt!

Positiv test efter abort

Positiv test efter abort kan forekomme ret hurtigt. Alt efter omstændighederne for din abort, kan du blive gravid igen efter 2-6 uger. Hvis du ønsker at blive gravid hurtigt igen, kan du med fordel bruge en ægløsningstest. Når du får en positiv test efter abort, kan du forsøge at blive gravid igen. Det kan være en idé at spørge din læge til råds først, eller se spørgsmål og svar hos netjordemoderen.dk. Har du fået en positiv test efter abort, er du højst sandsynligt allerede gravid igen. Billige-teste.dk har specialiseret sig i at levere ægløsningstests og graviditetstest af høj kvalitet til lave priser. Klik derfor ind til os, hvis du ønsker en positiv test efter abort og skal bruge en kvalitets test. Vores tests har over 99 % sikkerhed, og du sparer op til 65 % i forhold til priserne hos andre forhandlere. Se vores udvalg af ægløsningstests til positiv test efter abort i menuen til venstre.

  • Graviditets test En graviditets test skal være nem at bruge og give høj sikkerhed for rigtigt resultat. Du finder her et stort udvalg af graviditets test, der alle giver næsten 100 % sikkerhed og samtidig har den fordel, at de kan anvendes hele døgnet og ikke kun om morgenen. Spar penge med en graviditets test fra os!
  • Negativ En negativ graviditetstest angiver, at du ikke er blevet gravid. Vi fører et stort udvalg af graviditetstests, der giver næsten 100 % sikkerhed for rigtigt resultat. Testen måler på indholdet af graviditetshormonet HCG, og allerede efter et minut kan du se om testen er negativ eller positiv.
  • Gravid test En gravid test kan du få brug for hvis du planlægger at blive gravid. Det behøver ikke at være besværligt eller koste mange penge for at få en gravid test. Bliv inspireret af vores mange kvalitetsprodukter og kig med her.
  • Graviditetstests Køb kvalitets graviditetstests hos os og spar tid og penge. Online firma som udelukkende sælger kvalitets produkter, kan nu også tilbyde billige graviditetstests. 

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere