menu
HomeArtikler om fertilitet

Artikler om fertilitet

Her kan du finde artikler om gode råd til at opnå graviditet, beskrivelser af fertilitetsprodukter og nyheder om fertilitet.

Se alle artikler her.

Nyheder om fertilitet

Gode råd til at opnå graviditet

Produktartikler

Information til manden

Seneste artikler

Når man er gravid begynder dage og specielt datoer at have en stor betydning i ens hverdag.

Der er altid en ny dato i fremtiden som man skal...

Læs mere

Mange kvinder bruger hvert år såkaldt nødprævention når de står overfor en uønsket graviditet.

De fleste bruger de såkaldte fortrydelsespiller...

Læs mere

Beregner af ægløsning får du i den nye Clearblue digitale ægløsningstest. Når du gerne vil være gravid, er det nemt at anvende en test, der...

Læs mere

Beregn ægløsning problemfrit, enkelt og nemt. For dig som ønsker at blive gravid og som har problemer med beregn ægløsning, så kig med her. Vi...

Læs mere

En baby monitor er en helt ny og unik metode, hvorved du kan følge med i dit barns hjertefrekvens derhjemme. Med en baby monitor kan også den vordende...

Læs mere

Glidecreme er et vigtigt redskab hvis man ønsker ekstra fugt under samleje. Under en graviditet påvirkes slimhinderne og glidecreme kan derfor være en god ide.

Læs mere

Få en gratis e-bog “Guide til graviditet” når du tilmelder dig vores nyhedsbrev!

Du får guiden når du tilmelder dig vores nyhedsbrev om fertilitet og gode råd til graviditet.

* E-bogen er skrevet i samarbejde med fertilitetsklinikken VivaNeo. Din e-mail udleveres ikke til 3. part og du kan afmelde dig med et enkelt klik

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Mange kvinder oplever blødning under graviditet, og det er naturligt at blive bekymret. Læs mere om, hvad blødningen kan skyldes.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere

Du står med en positiv graviditetstest i hånden, og nu går det op for dig, at du ikke aner hvad der skal ske. Vi svarer på de spørgsmål, der ofte melder sig hos nygravide – så du kan komme godt fra start.

Læs mere

Skyggestreg på graviditetstesten - hvad skyldes det egentlig? I denne artikel kan du læse om hvad den mest sandsynlige årsag er til Skyggestregen og et falsk/forkert resultat.

Læs mere