menu

Min mave

Min mave er en vigtig faktor, når man er gravid. Det er vigtigt at få en ordentlig kost og passe på sig selv i de måneder hvor min mave vokser. Derfor bør du klikke ind hos os hvis du er blevet gravid.

Min gravide mave

Min gravide mave betyder alt i de måneder, hvor den bliver stadig større. Hos www.billige-teste.dk ved vi hvor vigtigt det er at passe på min gravide mave. Vi fører en lang række kvalitetsprodukter, til før, under og efter graviditet. Klik ind hos os og find inspiration til din graviditet. Vi er selvfølgelig behjælpelige ved spørgsmål om specifikke produkter, såvel som det at bestille online. Søger du hjælp til min gravide mave, så klik ind hos os og find yderligere information. Du kan ringe til os direkte ved spørgsmål og det er nemt, hurtigt og bevemt at bestille online. Med min gravide mave finder jeg altid gode tilbud på www.billige-teste.dk. Klik ind på www.billige-teste.dk og find ud af mere om min mave.

  • Monitor En monitor giver dig og din familie en enestående mulighed for at høre dit barns hjerteslag. Med en MAS Baby-Watcher kan du nemt registrere dit barns hjerte frekvens på en monitor derhjemme og dele oplevelsen med barnets far eller søskende. Du kan vælge mellem at leje eller købe apparatet.
  • Hjerterytme Hjerterytme hos et ufødt barn bør ligge mellem 120 og 160 slag i minuttet. Med en MAS BabyWatcher kan du nu følge dit barns hjerterytme derhjemme med kvalitets udstyr som det jordemoderen bruger. Du kan leje eller købe en BabyWatcher i dag, klik ind og se mere!

Mest læste artikler

Hvilke gravdiitetstegn kommer tidligt i graviditeten, og hvilke gravdiitetstegn kommer først og er de mest almindelige. Vi giver dig svarene på dine spørgsmål.

Læs mere

Der er mange forskellige holdninger når det gælder brugen af graviditetstest, og hvor tidligt man bør tage en efter ægløsningen er sket.

Læs mere

Lær symptomerne på ægløsning at kende og bliv hurtigere gravid - Vi giver dig en oversigt over de tegn på ægløsning du skal være opmærksom på her.

Læs mere

Er det muligt at graviditetstesten er positiv, når der er gået op til en uge siden ægløsningen? Selvom det er meget sjældent, kan det faktisk forekomme.

Læs mere